Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Miten käy BB-romanssin ohjelman jälkeen? Mia kertoo hänen ja Aleksin suhteen todellisen laidan

Big Brotherissa nähty Mia pohtii, miksi he kokivat Aleksin kanssa tarpeelliseksi salata todellisia tunteitaan muilta asukkailta.

Mia ja Aleksi herättivät romanttisella käytöksellään katsojissa ja asukkaissa suuria suhde-epäilyksiä. Kuva:  Paula Kaskimaa / IS, Nelonen

Toisella viikolla uutena asukkaana Big Brother -taloon astunut Mia, 29, sijoittui lopulta kilpailussa kolmanneksi. Kilpailun ja 30 000 euron pääpalkinnon voitti Reeo, 49. Media-alalla ja lastensuojelutyöntekijänä työskentelevää Miaa ei harmita pronssisija ollenkaan.

– En olisi voinut kuvitella näkeväni koko finaaliviikkoa, joten olen todella kiitollinen ja iloinen pronssista, Mia kiteyttää.

Mia myöntää olevansa väsynyt, koska hän ei ole nukkunut finaalilähetyksen jälkeisenä yönä silmäystäkään. Mia meni lähetyksen jälkeen hänelle järjestettyyn hotellihuoneeseen, jossa odottivat hänen perheensä, koiransa sekä BB-kilpailusta tutut Sofia ja Aleksi.

– He olivat huoneessani aamukolmeen asti, enkä silti nukkunut silmänräpäystä, koska minulla oli edelleen niin jännittävä fiilis koko finaali-illasta, Mia sanoo.

Mian ja Aleksin välinen suhde on ollut yksi BB-kauden puhutuimmista aiheista. Samaan aikaan taloon astellut kaksikko lähentyi kilpailun aikana huomattavasti ja asukkaat epäilivät ystävyksillä olevan romanssi. Pari kumosi väitteet vakuuttelemalla, että heidän suhteensa on ainoastaan sisaruksellinen.

Suhdehuhuista huolimatta Mia ei vaikuta kokevan kummallisena, että hän esitteli Aleksin perheelleen.

– He olivat nähneet hänet jo katsomossa, kun olivat seuraamassa live-lähetyksiä. Hän ei ollut siis mikään uusi naama heille, Mia kertoo hieman kierrellen.

Mia ei osaa toistaiseksi sanoa, mitkä ovat hänen tulevaisuuden suunnitelmansa Big Brother -ohjelman jälkeen. Ainakin töiden tekeminen on hänellä ensimmäisenä mielessä. Kuva:  Paula Kaskimaa / IS

Kun Mia ja Aleksi olivat vielä BB-talossa, heidän epäiltiin puhuvan toisilleen papuaiheisilla termeillä heidän suhteensa tilasta ja toistensa tunteista. Epäilykset eivät laantuneet, kun parivaljakko vietti jatkuvasti aikaa toistensa lähellä. Kaikista katsojien ja asukkaiden tulkinnoista huolimatta Mia ei kutsuisi hänen ja Aleksin välistä BB-suhdetta romanttiseksi.

– Romanssi ei ole välttämättä sana, jolla lähtisin kuvailemaan sitä – itselläni on hyvin erilainen käsitys romanttisesta romanssista, Mia oikaisee.

– Mutta oli siinä sellaista ihastumista, ja tulimme tärkeäksi toisillemme. Se oli ehkä enemmän sellaista, että luotimme 100-prosenttisesti toisiimme. Samalla huomasin, että hän on aika kiva tyyppi, Mia myöntää.

Mia ei muista tarkalleen hetkeä, kun hän tajusi olevansa ihastunut urheilulliseen Aleksiin.

– Voi olla, että Allu avasi sen keskustelun, Mia muistelee.

Mia ja Aleksi saapuivat samaan aikaan BB-taloon. He ehtivät viettää talossa yhteistä aikaa kolme viikkoa ennen kuin Aleksi putosi pois kilpailusta. Kuva:  Nelonen

Katsojat kyseenalaistivat kaksikon sisaruksellisen suhteen viimeistään, kun he piiloutuivat saman peiton alle keskellä yötä muiden asukkaiden nukkuessa. Silti he edelleen kielsivät, että heidän välillään olisi muuta kuin sisaruksellista ystävyyttä.

Lue lisää: BB-talossa sisarussuhteeksi väitetty ystävyys sai käänteen – mitä kaksikko touhuaa peiton alla?

Vasta finaaliviikolla Mia myönsi fanien lähettämien kysymysten yhteydessä, että hän ja Aleksi suutelivat peiton alla, mutta eivät tehneet mitään muuta. Jos kaksikolla oli hyvä olla toistensa kanssa jopa hieman syvällisessä mielessä, miksi Mian mielestä he kokivat tarpeelliseksi salailla tunteitaan?

– En osaa oikein sanoa. Ehkä siksi, että se kaikki tuli niin yllättäen, kuten esimerkiksi pusumme. Juttelimme jotain peiton alla ja sitten se pusu vain tapahtui. Kun se kaikki yllätti, emme halunneet tehdä siitä mitään numeroa, koska ei ollut mitään isoa numeroa tehtäväksi, Mia pohtii.

Miaa naurattaa erityisesti huhu, jonka mukaan hänellä Aleksilla ja Karvanilla olisi ollut kolmiodraama. Kuva:  Nelonen

Häkkiviikkotehtävän aikana osa asukkaista ja ohjelman faneista epäili Aleksilla olevan kilpakosija. Tuolloin Mia ja Karvan olivat läheisissä tunnelmissa häkin sisällä. Aleksi kävi aktiivisesti häkin edessä moikkaamassa Miaa ja kaksikon kuultiin toistuvasti sanovan ikävöivänsä toisiaan. Viikkotehtävän päättyessä Aleksi ja Mia ryntäsivät toistensa syliin ja läheinen yhdessäolo jatkui.

Lue lisää: Romanssihuhujen keskelle joutuneet Aleksi ja Mia erotettiin toisistaan BB-talossa – kaksikon herkkä hetki kiinnitti huomion

Mia tekee nyt selväksi, onko hänen, Karvanin ja Aleksin välillä ollut minkäänlaista kolmiodraamaa.

– Ei todellakaan. Ainoa draama tämän kolmikon välillä oli ”pierukeissit”: eli kilpailu siitä, kuka saa tuotettua parhaimman pieruäänen. Itse asiassa Allu ja Karvan olivat vierekkäin minun pedilläni ja yrittivät säikäyttää minut, mutta eivät onnistuneet, Mia nauraa.

Mia korostaa, että vaikka katsojille asukkaiden välinen halailu saattaisi tuoda käsityksen esimerkiksi kolmiodraamasta, BB-talossa se ei aina tarkoita mitään romanttista.

– Koen, että kyllä tuolla talossa halaillaan ja ollaan lähekkäin enemmän kuin normaalisti ulkomaailmassa. Ainakin itselleni oli helpompaa halailla kaikkia kavereita siellä, Mia kertoo.

Nyt romanssihuhut saavat viimeinkin loppuratkaisunsa. Mia paljastaa, miten hänen ja Aleksin suhteelle käy nyt, kun niin sanottu BB-kupla on puhkaistu.

– Varmasti olemme ystäviä edelleen.

26-vuotias Mia ei osannut edes haaveilla pääsevänsä kilpailussa finaaliin asti. Kuva:  Nelonen

Nelonen ja Ilta-Sanomat ovat molemmat osa Sanoma-konsernia.