Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

MM-jalkapallo | Casemiron maali toi Brasilialle voiton Sveitsistä – HS seuraa Qatarin MM-kisoja

MM-kisoissa saadaan maanantaina päätökseen toinen ottelukierros.

Brasilian puolustava keskikenttäpelaaja Casemiro juoksi tuulettamaan maaliaan. Kuva:  CARL RECINE / Reuters

Jalkapallon MM-kisojen yhdeksäs ottelupäivä tarjoaa neljä ottelua, joissa haetaan asetelmat G- ja H-lohkojen päätöskierrokselle.

Kello 12 alkaneessa G-lohkon ottelussa Kamerun ja Serbia pelasivat 3–3-tasapelin. Kahden ottelun jälkeen kummallakin on nyt yksi piste, koska ne hävisivät avausottelunsa.

Lohkon toisessa ottelussa kohtaavat Brasilia ja Sveitsi. Brasilia kaatoi avausottelussaan Serbian maalein 2–0, ja Sveitsi kukisti Kamerunin lukemin 1–0.

H-lohkossa Etelä-Korea nousi kahden maalin tappiosta tasatilanteeseen Ghanaa vastaan, mutta Ghana vei voiton lukemin 3–2. Etelä-Korea aloitti kisat maalittomalla tasapelillä Uruguayn kanssa. Ghana puolestaan hävisi Portugalille lukemin 3–2.

Päivän päättää lohkon ennakkoon kovimpien joukkueiden kohtaaminen, kun Portugali yrittää varmistaa jo jatkopaikan, ja Uruguay puolestaan taistelee vahvistaakseen mahdollisuuksiaan jatkopeleihin.

HS seuraa tässä artikkelissa MM-kisojen tapahtumia hetki hetkeltä kentällä ja sen ulkopuolella. Seuranta löytyy artikkelin alaosasta.

Lue kaikki MM-kisajutut täältä.

Lue lisää kirjoittajalta

HS