Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Onnettomuudet | Porvoon 18-vuotiasta kuolon­kuskia ei ole pidätetty – Autoon ahtautui kahdeksan teiniä

Lauantaina tapahtuneessa onnettomuudessa kuoli kaksi ja loukkaantui kahdeksan ihmistä.

Porvoon lauantaisessa onnettomuudessa kuoli kaksi ihmistä, minkä lisäksi kahdeksan ihmistä loukkaantui vakavasti. Kuva:  Mika Laine / Mediapalvelu Modia

Itä-Uudenmaan poliisi on kertonut julkisuuteen lisätietoja lauantaina Porvoossa tapahtuneesta liikenneonnettomuudesta. Onnettomuudessa kuoli kaksi ihmistä, minkä lisäksi kahdeksan ihmistä loukkaantui vakavasti.

”Onnettomuudessa menehtyi kaksi paikkakuntalaista nuorta miestä. Miehet olivat iältään 20 ja 26. Toisessa autossa olleet kahdeksan paikkakuntalaista henkilöä, joista kolme oli miehiä ja viisi naisia, loukkaantuivat vakavasti”, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Freddie Cederlund tiedotteessa.

”Auton kuljettajana toimi 18-vuotias mies ja matkustajat olivat kaikki noin 16-vuotiaita paikkakuntalaisia nuoria.”

Pelastuslaitos kertoi lauantaina, että nuorten käyttämän auton matkustajista kolme oli takakontissa.

Toisen auton mieskuljettajaa epäillään poliisin mukaan kahdesta törkeästä kuoleman­tuottamuksesta, törkeästä liikenne­turvallisuuden vaarantamisesta ja useista törkeistä vamman­tuottamuksista. Kuljettaja on iältään 18-vuotias.

Rikoksista epäillyltä kuljettajalta on otettu ajo-oikeus pois turman jälkeen, Cederlund kertoo.

Poliisi ei ole ottanut kiinni tai pidättänyt turmassa itsekin loukkaantunutta kuljettajaa.

”Pakkokeinojen käytössä pitää miettiä suhteellisuutta. Emme ole vielä käyttäneet tällaisia pakkokeinoja”, Cederlund sanoo.

”Jatkamme onnettomuuden tutkintaa Itä-Uudenmaan poliisissa ja pyydämme mahdollisia silminnäkijähavaintoja ja tapahtumaan liittyviä kuvia ja videoita osoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi”, poliisin tiedotteessa sanotaan.