Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Päivän horoskooppi 13.6.

Leikkisä päivä luvassa, kaksonen!

KAKSONEN

Olet leikkisällä tuulella ja saat innostettua muutkin ilotteluun. Luvassa on kepeä ja hauska päivä, jolloin ikävimmätkin työt hoituvat vaivattomasti.

RAPU

Joku pyytää nyt apuasi, mutta koet sen myötä joutuvasi hankalaan välikäteen. Parasta pyrkiä olemaan mahdollisimman rehellinen mutta hienotunteinen.

LEIJONA

Kaipaat kipeästi toimintaa. Hae rakentava tapa purkaa energiaasi sen sijaan että etsisit mitä tahansa säpinää. Valitse jotain kehittävää tekemistä.

NEITSYT

Elämäsi kulkee tuttua rataa eikä mikään sen osa-alue vaadi erityisiä ponnisteluja. Ehkä voisit panostaa kuntoiluun ja terveellisempään ruokavalioon.

VAAKA

Olet valovoimainen ja sinut huomataan, minne menetkin. Elämässäsi on hyvä vire, ja aktiivisuutesi poikii uusia kiinnostavia kohtaamisia ja projekteja.

SKORPIONI

Saat uutisia, joista osa on hauskoja ja osa taas vähemmän mukavia. Älä anna niiden horjuttaa tasapainoasi vaan ota asiat sellaisina kuin ne tulevat.

JOUSIMIES

Uskot toisista useimmiten hyvää, mikä on mukavaa, mutta nyt kannattaa olla tarkkana. Jos luotat sokeasti aivan kaikkiin, on vaarana, että joudut jymäytetyksi.

KAURIS

Jokin asia elämässäsi on tullut tiensä päähän ja sen on aika mennä. Luopuminen on haikeaa mutta välttämätöntä, jotta syntyy tilaa jollekin uudelle.

VESIMIES

Melko tapahtumaköyhä päivä, mutta voit maustaa sen mieleiseksesi. Ota vaikkapa yhteyttä henkilöön, josta et ole kuullut aikoihin. Tai nauti vain rauhasta.

KALAT

Vireytesi ei ole parhaimmillaan, joten älä yritä kurkotella kuuta vaan tee vain pakollinen ja kerää voimia. Pinnan alla kuplii jo jotain jännittävää.

OINAS

Olet tavalla tai toisella suurennuslasin alla, ja tekemisesi kiinnostavat muita. Et onnistu toimimaan katseilta piilossa, joten käyttäydy sen mukaan.

HÄRKÄ

Ärsyynnyt ihmisistä, jotka eivät ymmärrä, mitä haluat. Et myöskään emmi näyttää sitä. Koeta hillitä reaktioitasi tai tulet aiheuttaneeksi paljon pahaa mieltä.