Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Pakkanen pitää otteessaan, mutta saadaanko itään poutaa?

Perjantaina sää jatkuu pilvisenä, ennustaa Foreca.

Kuitenkin etelässä ja idässä pilvipeite voi vähitellen paikoin rakoilla. Maan etelä- ja keskiosassa itäkoillinen tuuli voimistuu.

Heikkoja lumisateita tulee Pohjois-Pohjanmaalla ja Etelä-Lapissa. Muuten mahdolliset lumisateet jäävät hyvin vähäisiksi.

Päivälämpötila on perjantaina lännessä -1 ja -4 asteen paikkeilla. Idässä ja pohjoisessa mittari jämähtää -3 ja -8 asteen välimaastoon. Keski- ja Itä-Lapissa lämpötila putoaa -7 ja -11 asteen vaiheille.

Idässä pilvipeite rakoilee

Etelä-Suomeen on perjantaille luvassa heikkoa tai kohtalaista itäkoillista tuulta. Sää on pääosin pilvinen, ja etenkin lännessä voi aamulla sadella paikoittaisia lumisateita.

Myös lännessä tuuli on heikkoa tai kohtalaista itäkoillista tuulta. Vähäiset lumisateet ovat mahdollisia, ja sää jatkuu pääosin pilvisenä.

Itä-Suomessa tuuli on heikkoa idänpuoleista tuulta. Perjantaina pilvipeite voi idässä rakoilla, jolloin sää poutaantuu.

Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa on perjantaina melko tyyntä, ja tuuli on enimmäkseen heikkoa etelänpuoleista tuulta. Sää on pääosin pilvinen, ja varsinkin alueen pohjoisosaan on odotettavissa heikkoja lumisateita.

Lappiin on perjantaille luvassa heikkoa koillisenpuoleista tuulta. Sää on pääosin pilvinen, mutta Etelä-Lapissa voi tulla paikoin heikkoja lumisateita.

Jos haluat jatkossa seurata tarkemmin sään kehittymistä ja ennusteita, lataa älypuhelimeesi Iltalehden Paras Sää -sovellus.

IL Paras Sää - Säätiedot ja sääennusteet