Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Urho Vaakanainen lähti NHL:n harjoitusottelusta paareilla sairaalaan – joukkuetoverilta lämpimiä sanoja

Urho Vaakanaisen peli päättyi kymmenessä minuutissa.

Urho Vaakainen oli NHL-uransa alussa Bostonin mies. Kuva:  Eric Canha/CSM via ZUMA Wire

NHL-seura Anaheim Ducksin puolustaja Urho Vaakanainen joutui ikävään tapaturmaan harjoitusottelussa San Jose Sharksia vastaan. Vaakanainen vietiin kentältä paareilla.

Suomalainen syötti avauserässä Anaheimin 1–0-maalin. Vaakanaisen peli päättyi samaan vaihtoon, kun hän menetti maalin synnyttyä tasapainonsa ja rojahti voimalla laitaa päin.

Koko Ducksin joukkue oli kentällä tukemassa suomalaista, kun Vaakanainen vietiin kentältä. Anaheim twiittasi myöhemmin, että Vaakanainen oli viety sairaalaan jatkotutkimuksiin. Anaheim kertoi huojentavasti Vaakanaisen olevan tajuissaan, pystyvän juttelemaan ja että hänen raajansa liikkuvat normaalisti.

– Hän tuli tänne viime kauden lopulla. Ei mennyt kauaa tajuta, miten aito ja vilpitön tyyppi hän on. Hän on loistava jääkiekkoilija ja vielä parempi ihminen. Meille kaikille oli vaikeaa katsoa, kun tuollaista tapahtui, Anaheim Troy Terry kertasi.

– En ole varma, pääsikö hän jo sairaalasta, mutta meille on kerrottu hänen olevan kunnossa. Se oli hyvä kuulla, hän merkitsee paljon meille kaikille, Terry jatkoi.

Ducks voitti ottelun 4–1.

Vaakanainen, 23, siirtyi Anaheimiin Bostonista kesken viime kauden. Hän pelasi viime kaudella 29 NHL-ottelua ja teki tehot 0+6.