Yhdistetty | Eero Hirvonen puristi ladulla kuusi sijaa paremmaksi

Kilpailun voitti Norjan Jarl Magnus Riiber.

Eero Hirvonen kohensi asemiaan hiihtoladulla. Kuva:  Heikki Saukkomaa / Lehtikuva

Suomen Eero Hirvonen on sijoittunut 19:nneksi yhdistetyn maailmancupin kilpailussa Norjan Lillehammerissa. Hän hyppäsi HS140-mäestä 126 metriä ja pääsi kymmenen kilometrin hiihto-osuudelle sijalta 25.

Norjan Jarl Magnus Riiber voitti kilpailun 47,5 sekunnin erolla maanmieheensä Jens Lurås Oftebrohon. Saksan Vinzenz Geiger oli kolmas. Geiger oli mäkiosuuden jälkeen vasta 14:s, mutta tarjosi jälleen näytteen hiihtokunnostaan.

Suomen Ilkka Herola pysytteli jälleen poissa ladulta. Hiihtoliiton mukaan hän sai lauantain vastaisena yönä lieviä ylähengitystieoireita eikä hiihtänyt eilenkään varotoimenpiteenä. Herola hyppäsi 116 metriä.