Yhdistetty | Herola nousi yhdeksänneksi – kisan jälkeen fiilikset maassa: ”Aika pahalle tuntuu”

Jarl Magnus Riiber hylättiin mäkiosuudella.

Ilkka Herola oli lauantaina yhdeksäs. Kuva:  Markku Ulander / Lehtikuva

Ilkka Herola sijoittui yhdeksänneksi yhdistetyn miesten maailmancupin kilpailussa Itävallan Seefeldissä. Herola hävisi kisan voittaneelle Itävallan Johannes Lamparterille 50,8 sekuntia. Saksan Vinzenz Geiger oli toinen ja Saksan Julian Schmid kolmas.

Herola oli mäkiosuuden 18:s ja hiihtoajoissa viides.

”Suoritusten puolesta ihan tasapainoinen päivä, mutta kyllä aika ainutkertainen v...tus siitä huolimatta ollut päällä. Ei noin totaalisen hukkaan ole hyvät suoritukset menneet oikein koskaan. Aika pahalle tuntuu. Hankala tuosta (sunnuntain kisaan) lähteä, verrattuna siihen, että olisi saanut tähän sellaisen hyvän kisan tehty. Mutta ei voi mitään, yritetään rämpiä eteenpäin”, Herola tilitti Hiihtoliiton haastattelunauhalla.

Kisassa kohautti maailmancupia johtavan norjalaisen Jarl Magnus Riiber hylkäys mäkiosuudella. Hänen hyppypuvussaan oli reikä.

Hiihtoon mäkisijalta 31 lähtenyt Eero Hirvonen oli maalissa 21:s. Waltteri Karhumaa oli 37:s ja Otto Niittykoski 46:s.