Croatia

Američki tenisač pozitivan na koronavirus, ali turnir u Atlanti se nastavlja

Američki tenisač Frances Tiafoe objavio je kako je zaražen koronavirusom. Tiafoe je dodao da je u petak navečer dobio pozitivn rezultate testa, i to nakon susreta sa Samom Querreyjem na “All American” turniru u Atlanti.

“Nažalost, bio sam pozitivan na Covid-19 na testiranju u petak navečer nakon meča kojega sam odigrao u Atlanti. Na testiranju prije tjedan dana bio sam negativan”, napisao je Tiafoe.

Na “All American” turniru u Atlanti okupili su se svi američki tenisači koji se nalaze među 100 najboljih na ATP ljestvici. Među njima su John Isner, Taylor Fritz, Reilly Opelka, Sam Querrey, Tennys Sandgren, Tommy Paul, Steve Johnson i Frances Tiafoe.

Na mečevima ovog turnira bila je prisutna i publika. Američki mediji posebno su se ‘namjerili’ na turnir Adria Tour u Zadru, koji je nakon pojave koronavirusa prekinut. Sada će, pak, ‘All American’ turnir biti nastavljen.

“Kao i svi ostali igrači, Tiafoe je bio testiran svakoga dana prije dolaska na turnir, a nakon dvoboja je pokazivao simptome bolesti te je bio ponovno testiran i rezultat je bio pozitivan. Stoga je on napustio turnir, a mi smo odmah počeli s dezinfekcijom terena uz pridržavanje svih protokola oko sigurnosti”, objavili su organizatori.

Komentiraj

Football news:

Pirlo or Simone Inzaghi could lead Juventus
Ronaldo's sister: You can't do everything alone. You are still the best 🙌
Juve may fire sporting Director Paratici after Sarri
Juventus sacked Sarri (Nicolo Skira)
Messi sleeps on an anti-coronavirus mattress. The tissue is coated with nanoparticles that destroy the virus
Andrea Agnelli: Ronaldo will stay at Juventus. He's the mainstay of the club
Mbappe got into PSG's yawn for the match with Atalanta in the Champions League