Croatia

Bickerstaff umjesto Beileina na klupi Clevelanda

Za razliku od Beileina, 40-godišnji Bickerstaff ima NBA iskustva, već je uskakao tijekom sezone na mjesto glavnog trenera u Houston Rocketsima (2015/16) i Memphis Grizzliesima (2017/18) te je do sada kao glavni trener ostvario omjer pobjeda i poraza 85-131

J. B. Bickerstaff
J. B. Bickerstaff

Foto: MARK BLINCH/Press Association/PIXSELL

 Američka profesionalna košarkaška NBA momčad Cleveland Cavaliers za novoga je glavnog trenera imenovala J.B. Bickerstaffa koji će na toj poziciji zamijeniti Johna Beileina koji je podnio ostavku ranije ovoga tjedna.

Sue Terry
Sue Terry
GORE DRUŠTVENE MREŽE Majka slavnog nogometaša u pornoskandalu!? Donosimo pravu istinu o snimci

Iskusnom 67-godišnjem Beileinu ovo je bio prvi posao u NBA ligi nakon što je više od 40 godina proveo u sveučilišnoj košarci, od 2007. do 2019. vodio je Michigan. No, ostvario je omjer od samo 14 pobjeda i 40 poraza što je drugi najslabiji rezultat u ligi, slabiji su samo ozljedama poharani Golden State Warriorsi s 12-43.

Za razliku od Beileina, 40-godišnji Bickerstaff ima NBA iskustva, već je uskakao tijekom sezone na mjesto glavnog trenera u Houston Rocketsima (2015/16) i Memphis Grizzliesima (2017/18) te je do sada kao glavni trener ostvario omjer pobjeda i poraza 85-131.
 

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.