Croatia

BIVŠI IZBORNIK SRBIJE PODIGAO PRAŠINU: ‘Pogledajte Hrvate i kakvu su patriotsku podršku imali’

Biv큄i izbornik srpske nogometne reprezentacije Mladen Krstaji훶 u intervjuu za jedan srpski dnevnik istaknuo je kako je ogor훾en reakcijama javnosti nakon negativnih rezultata sporta큄a, a pritom je istaknuo kako se pravi primjer mo탑e vidjeti u susjedstvu.

“Porazi su u sportu normalni, a mi sve gledamo tragi훾no i negativno. Na탑alost, nemamo jedinstvo i to mi smeta. Evo pogledajte Hrvate i kakvu su patriotsku podr큄ku imali njihovi rukometa큄i. Srbi to nemaju”, rekao je Krstaji훶 za혻Sportski 탑urnal.

“Apoliti훾an sam 훾ovjek, politika me ne zanima, ali sam uvijek po큄tivao prvog 훾ovjeka dr탑ave. Pa tko ga je izabrao? Mi! Situacija u na큄em dru큄tvu je 훾udna. Kod nas sve sve koristi u svrhu politike. 훻im je ne큄to lo큄e u nogometu, napadnemo Nogometni savez Srbije.”

Podvukao je kako je stanje sli훾no u svim sportovima.

“Ko큄arka큄i izgube jednu utakmicu, ne osvoje medalju, odmah ne valja ni legendarni Sa큄a 휂or휃evi훶. Imamo najboljeg tenisa훾a na svijetu Novaka 휂okovi훶a, a onda ga kudimo i omalova탑avamo nakon jednog poraza. Idemo iz krajnosti u krajnost i to nije nikako dobro.”

Komentari odra탑avaju stavove njihovih autora, ali ne nu탑no i stavove portala Dnevno.hr. Molimo 훾itatelje za razumijevanje te suzdr탑avanje od vrije휃anja, psovanja i vulgarnog izra탑avanja. Portal Dnevno.hr zadr탑ava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog obja큄njenja.