Croatia

Dobra zabava, adrenalin i predsjednica RH obilježili 19. Pannonian Challenge

Pannonian Challenge, osječki festival ekstremnog sporta i lude zabave priveo se kraju uz najveću posjećenost do sada i zavidnu produkciju, koji su ovaj festival upisali na mapu najbitnijih festivala ekstremnog sporta svijeta. Krema svjetskih sportaša tri je dana vozila skate, inline i BMX te okupljenima pokazali najbolje trikove, a koliko je na svjetskoj razini to bitan festival govori nam i da ga svake godine posjećuju najbolji svjetski vozači ekstremnog sporta, a najbolji BMX vozač svijeta Daniel Dhers je već postao legenda festivala i osječka publika ga uvijek dočekuje s oduševljenjem. 

ines maričić KUGLANJE Ines Maričić srebrna i brončana na SP-u u Cluju

Od hrvatskih vozača istaknuli su se BMX vozač Marin Ranteš koji je osvojio zlato na prvenstvu hrvatske te srebro na Pannonian Challengeu, Antonio Peković hrvatski vozač skate-a osvojio je srebro dok je inline vozač Tin Hadžiomerspahić, također hrvatski vozač, osvojio treće mjesto. Hrvatska je imala svoje predstavnike na tronu u sve tri discipline.

Pannonian Challenge

1 / 12

Pannonian Challenge

Pannonian Challenge festival je koji je napravio iznimno puno za lokalnu zajednicu, ove godine kroz četverodnevni festival prošlo je 35.000 posjetitelja, što domaćih što stranih, a tome u prilog govori i kompletna popunjenost svih smještajnih kapaciteta u Osijeku. Da se grad saživi s Pannonian Challengeom nam pokazuje i velika posjećenost lokalne zajednice ali i ulice koje su ispunjene mladima u PC majicama i s festivalskim narukvicama.

Festival nije propustila ni predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović koja je tih dana imala ured u Osijeku. Predsjednica nije skrivala oduševljenje, ali ujedno i zabrinutost za vozače koji su radili trikove od kojih adrenalin raste a dlanovi se znoje. 

Festival ekstremnog sporta pripremio je za posjetitelje i dobru zabavu, tako da su koncerti Psihomodo Popa, Urbana & 4, Brkova i brojnih drugih izvođača bili iznimno posjećeni.

Festival Pannonian Challenge iduću godinu slavi jubilarnu 20. godinu, a organizatori pripremaju najveći spektakl do sada.

Chris Froome UVJERLJIVO SLAVIO Froome prvi Britanac pobjednik Gira Večernjakova biciklijada - okupljanje Bicikliranje Vožnja bicikla povećava seksualnu sposobnost i produžuje spavanje za jedan sat Giro d'Italia Giro d'Italia, Schachmannu 18. etapa, Dumoulin se približio vodećem Yatesu

Football news:

Zinedine Zidane: I would like VAR not to be used
Tottenham – Arsenal. Who will win: Mourinho or Arteta?
Zinedine Zidane: if the referee gives a penalty, it means it is a penalty
Lizard on the criticism of VAR: In Real life, they don't pay attention to conversations outside the team
Real need to score 5 points in 3 rounds to win La Liga
Gasperini about the 1/4 final of the Champions League: the Match with Juventus is an imitation of the games with PSG
Courtois played 18 dry games in the La Liga season. Real's record is one game away