Croatia

Emotivna objava Nine Badrić dirnula mnoge: 'Ne dozvolimo da se otuđimo jedni od drugih'

- Sada je vrijeme da pokažemo brigu više nego ikada prije. I ovo će proći - napisala je Badrić. Podšku su joj odmah dali brojni pratitelji, među kojima su i Bojana Gregorić Vejzović, Tatjana Dragović i drugi.

Nina Badrić
Nina Badrić
Foto: Instagram

Pogledajte galeriju 1/6

Nina Badrić održala je 8. ožujka posljednji veliki koncert u zagrebačkoj Areni prije početka pandemije koronavirusa, a da joj koncerti nedostaju pokazala je objavom na Instagramu.

- Ne tako davno sve je bilo drugačije. Ne dozvolimo da se otuđimo jedni od drugih. Sada je vrijeme da pokažemo brigu više nego ikada prije. I ovo će proći - napisala je Badrić. Podšku su joj odmah dali brojni pratitelji, među kojima su i Bojana Gregorić Vejzović, Tatjana Dragović i drugi.

 | Autor : Instagram Foto: Instagram

- Sve u životu prođe - proći će i ovo, ono što je vječno, to ste Vi poštovana i uvažena damo. Simfonija za uši, Kleopatra za oči, napiso joj je jedan pratitelj. 

Nina Badrić
Nina Badrić

/ 6

Podsjetimo, Nina je u srpnju uputila apel Vladi zbog toga što glazbena industrija već mjesecima ne zarađuje. Podsjetila je kako osim nje u pisanju njenih pjesama sudjeluje barem 15 ljudi.

- Ovo nije hobi, za sve one koji su mislili da se mi zezamo i da je ovo jedna velika šala. Ovo je izuzetno težak i odgovoran posao, o kojem financijski ne ovisim samo ja, već sam odgovorna za sve ljude koji sa mnom kreću na put. Od ovoga posla ovisi egzistencija mnogih ljudi i vjerujte mi da su mnogi ostali gladni i doslovce krpaju kraj s krajem. Molim ministarstvo da se očituje po pitanju nas glazbenika i da nam otvori mogućnost da ponovno počnemo raditi, kazala je tada Nina, koja je nakon tog apela dobila i kritike, ali i pozive da se bavi drugim poslom poput vađenja krumpira. 

otvoreni brak? Gotovo je? 29 godina mlađa cura Brada Pitta ipak se vratila suprugu
NIJE LAKO Prošlogodišnji pobjednik 'Života na vagi' otkrio koliko se udebljao nakon showa
sad poznata tv lica Biste li ih prepoznali? Evo kako su Šprajc, Barbara Kolar i Marija Miholjek izgledali nekad

Football news:

Premier League clubs will no longer be able to sign players under 18 due to Brexit
Pirlo about 3:0 with Dynamo Kiev: I'm happy. Juve must always play to win
Giroud on possible departure from Chelsea: Let me enjoy the win, I scored 4 goals. Then let's see
CSKA's last home game in the Europa League. Finally win?
Casillas-Ronaldo: just 750 goals? You can do better 😏
PSG President on 3:1 with Manchester United: We are fighting for the Champions League and always show ourselves in important moments
Lazio pulled out a draw with Borussia thanks to a controversial penalty: Schulz crashed into Milinkovic-Savic, the Serb dived beautifully