Croatia

(FOTO) PREDIVNO! Don Stojić zagrlio Marija Valentića! Sad su prijatelji…

Oprost i samo oprost daje ljubav!

Posljednjih dana mnogi su se vjernici uzbunili jer je Mario Valentić s prijateljm ušao u crkvu sv. Mati Slobode na Jarunu, napravio nekoliko sklekova i objavio video s porukom u kojoj se buni protiv mjera stožera koje su zabranile u potpunosti rad teretana. Pod silinom negativnih komentara vjernika koji su s pravom bili uvrijeđeni jer se u tabernakulu nalazi živi Bog, a treniranje pred njim je vrlo nedostojno, Valentić je video obrisao i nekoliko se puta ispričao javnosti, rekavši da je i sam vjernik, da mu je nedostajalo mudrosti prije tog čina, a oglasio se i don Damir Stojić koji je osudio postupak Valentića i njegova kolege Šimuna, međutim već u prvom obraćanju Stojić je zaželio da se ovaj spor riješi mirnim putem.

‘Dragi župljani i vjernici, znam i razumijem da ste i vi duboko povrijeđeni, razočarani i žalosni zbog ovog čina, ali ja vas molim da se ponašamo kao kršćani te da očuvamo svoje dostojanstvo i poput Isusa i mnogih svetaca opraštamo te da pronađemo način da nam ovo svima bude na rast i posvećenje. Poput Isusa izgovorimo riječi: „Oče, oprosti im, ne znaju što čine!“ (Lk 23,24), napisao je, između ostalog, župnik, don Damir Stojić u utrak da bi u srijedu navečer objavio fotografiju s Marijem Valentićem te ju opisao riječima:

‘Danas sam stekao novog prijatelja! Bogu hvala!’

Zaista, Bogu hvala i na pokajanju Marija i na oprostu don Stojića!

Bog je velik!

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Football news:

The Premier League is trying to ban hugs on the field. In vain - they increase team cohesion at the biological level, help to read the fear of the enemy
Koeman on Puyol: Such players will always be missed. He was charismatic and responsible
Aubameyang will miss the match with Southampton due to family reasons
Koeman before Rayo: The Cup is the shortest path to the trophy, but it did not get easier because of the relegation of Real Madrid and Atletico
Messi and his family take French lessons. Why teach him to go to the City? Canal+ journalist about the forward at PSG
Johnson on Lampard's resignation: In the world of results, it doesn't matter who you are - Mr. Chelsea or not
Alexander Golovin: Kovac is a competent specialist. Excellent work with him