Croatia

(FOTO) Silvio Berlusconi (83) snimljen s novom djevojkom! Frapirat će vas njene godine, jednako kao i razlog zašto su iscurile ovo fotografije!

profimedia

Ve훶 nekoliko mjeseci kru탑e glasine da biv큄i talijanski premijer i tajkun혻Silvio Berlusconi혻ima novu djevojku, a sada je stigla slu탑bena potvrda.

Papparazzi su snimili njega i djevojku plave kose kako se dr탑e za ruke na sun훾anoj Sardiniji, gdje Berlusconi na Costi Smeraldi ima ljetnu rezidenciju, prenosi talijanski Vanity Fair.

Nova odabranica njegova srca je혻Marta Fascina, strana훾ka kolegica iz Forza Italije, a osim politi훾kih uvjerenja, dijele ljubav prema nogometu. Oboje su strastveni navija훾i Milana, a znaju se jo큄 iz vremena dok je Marta radila za poznati nogometni klub, a Berlusconi je u to vrijeme bio predsjednik Milana.

Prvi put su fotografirani zajedno i prije nekoliko mjeseci u 힋vicarskoj, 큄to je potaknulo glasine o novoj ljubavi 83-godi큄njaka.

Vrlo brzo je njegov PR tim objavio da je prekinuo vezu s혻Francescom Pascale혻(35), koja je potrajala 10 godina.

Pri훾a se da je Berlusconi namjerno dostavio medijima fotografije sa Sardinije jer se 탑elio osvetiti biv큄oj partnerici. Naime, prije nekoliko dana Francesca Pascale nedavno se krasila naslovnice혻talijanskih 훾asopisa nakon 큄to je snimljena kako ljubi popularnu pjeva훾icu혻Paolu Turci혻(55).

Silvio Berlusconi platio je 127,000 eura svjedokinjama na su휃enju

Komentari odra탑avaju stavove njihovih autora, ali ne nu탑no i stavove portala Dnevno.hr. Molimo 훾itatelje za razumijevanje te suzdr탑avanje od vrije휃anja, psovanja i vulgarnog izra탑avanja. Portal Dnevno.hr zadr탑ava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog obja큄njenja.

Football news:

Lyon values Aouar over 40 million euros. Arsenal offered 35
Tottenham are not selling Mourinho's merch - because Chelsea still own the trademark rights. But it didn't stop Manchester United
Shomurodov is close to moving from Rostov to Genoa for 8 million euros (Sport Italia)
Pobegalov about 12 cases of covid in Shinnik: I hope we can start training by October 4
Kulchiy is likely to become an acting coach of Dynamo. They want to keep Novikov in the club's system
Due to covid, the Premier League season may be considered prematurely completed if the 2/3 and 3/4 rounds are completed
Bayern could give Nübel a loan deal if Ulreich stays at the club