Croatia

Glumac otkrio kojim taktikama se Meghan Markle služi kako bi zavela muškarce! Oduvijek im je slamala srca!

Instagram

Da je Meghan Markle oduvijek bila zavodnica otkrivaju neki novi detalji njezinog 탑ivota koji su iscurili u javnost. Naime, televizijski glumac Nema Vand nedavno je gostovao u podcastu ‘Reality Life with Kate Casey’ u kojem je otkrio da je ne samo bio ludo zaljubljen u Meghan u srednjoj 큄koli, ve훶 i da je glumica svojom ljepotom oduvijek slamala srca brojnih mu큄karaca.혻 U podcastu je objasnio kako je poha휃ao istu 큄kolu kao Meghan, a premda su 탑enski dio 큄kole i onaj mu큄ki bili odvojeni, svi de훾ki su bili혻 zaljubljeni u Meghan.

Nema i Meghan su혻 bili dobri prijatelji te ju je opisao kao slatku i dragu tijekom tok perioda, iako priznaje da je bila ‘vje큄ta igra훾ica’. ‘To훾no je znala 큄to radi. Majstorski se poigravala na큄im srcima. Na jednom partyju sjela mi je u krilo. Dotaknuli smo se nosevima. Za 16-godi큄njeg dje훾aka to je vrlo emotivan trenutak. Na perzijskom jeziku mi je rekla ‘prekrasan si’. Pitao sam ju gdje je nau훾ila perzijski, a ona mi je odgovorila ‘nau훾ila sam ga za tebe’. Nakon toga je samo od큄etala’, ispri훾ao je Nema te je dodao kako je Meghan bila omiljena i me휃u djevojakama. Sve su htjele biti prijateljice s njom te su joj se, ba큄 i kao i de훾ki, divile.

Iako Nema nije uspio ostvariti vezu s Meghan, njegov혻najbolji prijatelj iz djetinjstva Gabe zavr큄io je s njom te su bili zajedno tijekom srednje 큄kole, nakon 훾ega su godinama bili dobri prijatelji. Ipak, nakon 큄to je dobila ulogu u seriji ‘Suits’, koja ju je proslavila, prestala mu se javljati, 큄to ide u prilog tvrdnjama Meghanine polusestre Samanthe koja tvrdi da je Meghan na putu prema uspjehu gazila sve pred sobom te je brojne stare prijatelje grubo odgurnula.

Nema je tako휃er otkrio da je Gabea Meghanino pona큄anje stra큄no povrijedilo te ju je zamolio da mu se javi ako ovo 훾uje. No, nekako sumnjamo da 훶e Meghan to u훾initi jer 큄to vrijeme prolazi, sve smo uvjereniji da Samanthina pri훾a dr탑i vodu.

Sestra Meghan Markle tvrdi: ‘Gazila je sve na putu prema slavi’ Nakon obra훾una s ocem i bratom Meghan u sukobu i sa sestrom

Mislite da je va큄 탑ivotopis o훾ajan? Onda morate vidjeti onaj Meghan Markle! Nismo odu큄evljeni!

Harry i Meghan najavljuju 훾ak dvije kontroverzne knjige o svom 탑ivotu! Evo za큄to 훶e se prodavati kao lude!

Oni 탑ele biti novi Meghan i Harry! Uselit 훶e se u njihov britanski dom i okrenuti novce na tome!

Biv큄i tjelohranitelj razvezao usta! Otkrio 훾ime je Angelina zavela Brada i kako ga je otela Jennifer! Uf, koja zavodnica!

Komentari odra탑avaju stavove njihovih autora, ali ne nu탑no i stavove portala Dnevno.hr. Molimo 훾itatelje za razumijevanje te suzdr탑avanje od vrije휃anja, psovanja i vulgarnog izra탑avanja. Portal Dnevno.hr zadr탑ava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog obja큄njenja.

Football news:

Barcelona can exchange defender Mbwambo winger to See the manger. They are 18 years old
Manchester United refused to extend ighalo's loan until the end of the season. The player must return to Shanghai
Levchenko about dinner in a restaurant in Amsterdam: you put the Plates on a tray yourself, the distance with the waiter is 1.5 m
Ex-Moscow midfielder Krunich: In Europe, everything looks beautiful, but this is not quite true. There is no soul there, but Russia has one
Kiknadze says that he is a club. But the club is a team, and the rest is transient. Boris Ignatiev about the CEO of Loco
Inter is ready to sell Icardi to PSG for 55-60 million euros. In Paris, he is offered a salary of 10 million a year
Leipzig completely annihilated Mainz