logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Croatia

Glumica izgled uništila plastičnim operacijama pa se odlučila obračunati s kritičarima

Lice joj je natečeno, nepomično i previše zategnuto. Odmah su krenule glasine kako je pretjerala s plastičnim operacijama, te kako su one krive što se lice slavne glumice potpuno izobličilo.

Foto: Profimedia

Pogledajte galeriju 1/6

Glumica Ashley Judd već gotovo osam godina puni medijske stupce zbog izgleda koji je gotovo potpuno uništila estetskim korekcijama. Lice joj je natečeno, nepomično i previše zategnuto.

Marijana Vukelić
Marijana Vukelić
svestrana farmerica VIDEO Marijana iz LJNS zgrabila mikrofon, komentari pljušte: 'Malicka je za prste polizat'

Odmah su krenule glasine kako je pretjerala s plastičnim operacijama, te kako su one krive što se lice slavne glumice potpuno izobličilo.

 | Autor : Profimedia Foto: Profimedia

Ashley se zbog toga odlučila obračunati sa svojim kritičarima na društvenim mrežama. Nazvala ih je mizoginim divljacima. Komentirala je kako botox koristi jer joj je to propisana terapija, te svakih 12 tjedana prima 31 injekciju.

otvorila se Sandra Perković dečku posvetila romantičnu objavu: 'Gori mi srce'

Podsjetimo, Judd, jedna od prvih koja je za zlostavljanje optužila medijskog mogula Harveya Weinsteina, na konferenciji "Women in the world" progovorila je o osobnom i bolnom događaju koji joj je obilježio život.

 | Autor : Profimedia Foto: Profimedia

Naime, Judd je prepričala svoje iskustvo pobačaja na panelu o stanju feminizma svijetu. Otkrila je da je pobacila jer ju je čovjek s kojim je zatrudnjela silovao, a ona nije htjela da on od države dobije pravo na skrbništvo.

razlika se vidi VIDEO Tko su hrvatski kraljevi photoshopa? Neke biste na ulici jedva prepoznali

- Ja sam jako otvorena i iz tog razloga sam htjela s vama podijeliti ovo iskustvo, a kao što svi znaju, silovanje sam preživjela tri puta. Nakon jednog sam ostala trudna i zahvalna sam što sam uspjela pristupiti sigurnom i legalnim pobačajem. Učinila sam to da ne bih morala skrbništvo dijeliti sa silovateljem koji je iz Kentuckyja i imao bi očinska prava i u Tennesseeju odakle sam ja- zaključila je emotivni govor glumica. 

nije mislio Glumac u 50. oženio 16-godišnjakinju, a sad tvrdi: 'Nisam znao da će me svi napustiti'

Ashley koja sada ima 51 godinu nikada nije otkrila imena silovatelja, no ipak je odlučila progovoriti protiv Weinsteina kako bi pomogla drugim mlađim glumicama koje tek trebaju postati dio te industrije. 

Themes
ICO