Croatia

Gruica pokazala vitku liniju: 'Moćna ženo, odlično izgledaš'

Glumica Ana Gruica (37) jedna je od onih žena koja je tijekom 'karantene' pazila na prehranu, a sudeći po najnovijim fotografijama, nije se udebljala niti kilograma. 

Tijekom samoizolacije, Ana je boravila u Podstrani sa suprugom Boranom Uglešićem, a osim romantičnih trenutaka, glumica je često objavljivala i fotografije koje prikazuju mukotrpan trening. I rezultat je vidljiv. 

Na posljednjoj fotografiji Gruica je pozirala u uskoj haljini i vrtoglavim potpeticama, a u samo nekoliko sati skupila je više od tisuću lajkova. Brojni pratitelji hvalili su njezinu besprijekornu liniju. 

- Moćna ženo. Izgledaš vrhunski - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Ana često vježba i naporno radi na svojoj kondiciji pa zato njezine objave iz teretane nisu rijetkost. Prije četiri godine je diplomirala na Kineziološkom fakultetu, a u kolovozu 2018. u tajnosti se udala za splitskog psihijatra. 

- Sve je bilo prekrasno, u čarobnom ambijentu i jako emotivno. Dogodine planiramo crkveno vjenčanje na koje ćemo pozvati ostalu rodbinu i prijatelje - rekla je Ana za Gloriju. Ana trenutačno živi mirnim, obiteljskim životom. Obožava vrtlarenje i uređivanje doma. Supruga je poznavala otprije, ali su tek prije dvije godine prohodali i shvatili da se vole. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Football news:

Cristiano Ronaldo: I needed to score from a free kick to regain my confidence
After football, Buffon will return to school. He once faced prison for a false diploma
Ronaldo scored the first goal for Juventus from a free kick. There were 43 attempts
Ronaldo is the first in 59 years to score 25 goals for Juventus in Serie A in a single season
Sulscher on 5:2 with Bournemouth: I am happy with the energy of Manchester United and the goals scored. It was a match for the fans
Rashford on 5-2 with Bournemouth: it's Important to push on until the end of the season. Exciting time
⛔ This is the first League of Armenia was stopped because of dogovornjakah. Banned 5 clubs and 58 people (45-for life)