Croatia

Inter, Bayern i Real za europske zdravstvene djelatnike i bolnice

Nogometni klubovi Inter, Real Madrid i minhenski Bayern zajedno će odigrati nekoliko prijateljskih utakmica s ciljem prikupljanja sredstava za zdravstvene ustanove i djelatnike koji su na prvoj liniji boijišnice protiv koronavirusa.

“Europski kup solidarnosti – nogomet za heroje” igrat će se 2021. godine, s ciljem “zajedničkog slanja poruke solidarnosti i isticanja važnosti kohezije između europskih zemalja, slanja konkretne pomoći medicinskim djelatnicima i bolnicama”, objavili su na svojim stranicama Nerazzurri.

Točno održavanje ovog prijateljskog turnira bit će poznat kada budu poznati i kalendari svake momčadi i kada se navijači budu mogli vratiti na stadion.

“Pandemija je snažno pogodila stanovništvo diljem svijeta. Velika predanost zdravstvenog osoblja bila je presudna kako bismo mogli gledati prema budućnosti”, izjavio je predsjednik Intera Steven Zhang.

“Ovom inicijativom želimo im zahvaliti i proslaviti njihov rad, a istovremeno poslati poruku jedinstva i solidarnosti među narodima”, dodao je.

Prihod od svih utakmica ići će zdravstvenim ustanovama. Utakmica Inter-Bayern igrala bi se u Milanu, a u Madridu Inter-Real, dok bi u Muenchenu igrali Bayern i Real.

Komentiraj

Football news:

Simeone on Griezmann's playing time: at Atletico, 3 minutes is very important. We lost the Champions League final like that
Griezmann looks like a parody of himself. Ex-coach of Sociedad about Antoine in Barca
Hakimi spent the super season in Dortmund, belonged to Real Madrid, and ended up at Inter
Undress and have dinner with us. Karembeu about how the players of Real Madrid joked Casillas
Hakimi moved from Real Madrid to Inter
Icardi on leaving Inter: PSG-a step forward. I want to win trophies
Giress about the Best-2019 award: Mane should have been ahead of Messi