Croatia

ISKRENO, CILJ NIJE OSTVAREN: Bronca, ako će doći, premala je utjeha

Ruku na srce, uz 탑alost 큄to na큄i vaterpolisti ne훶e igrati u finalu europske smotre mo탑emo primjetiti da nastupi kojima smo svjedo훾ili i nisu bili ba큄 onakvi kakvi imaju europski prvaci kroz turnir.
Jest, na큄i su vaterpolisti pobje휃ivali, ali uvijek s pojedina훾nim dosezima, a ne onim prija큄njim, mom훾adskim drukom. Prve naznake da ne큄to ne 큄tima primjetile su se u dvoboju u skupini protiv Crne Gore kada je na큄a reprezentacija u zadnjoj 훾etvrtiti umalo prokockala vodstvo 10-5.
Pobijedili su tada na큄i reprezentativci, samo zato 큄to su Crnogorci kod 10-10 proma큄ili napad za svoje vodstvo, a u zadnjim sekundima na큄i se izvukli golovom Javiera.
U polufinalu protiv 힋panjolske dalo se osjetiti i mu훾enje u napadu i nesnala탑ljivost u obrani. Dobro, nisu 힋panjolci nadigrali Hrvatsku, ali su bili ipak bolji za taj jedan pogodak.
Za utjehu ostaje dvoboj za broncu, 큄to ne큄e biti lo큄 plijen ako se osvoji. 힋to se toga ti훾e izbornik Ivica Tucak je unprvu. Hrvatska je tu uvijek negdje pri vrhu, pa 훶e tako biti i sada.
No, cilj nije ostvaren, osvajanje zlatne medalje i direktan plasman na Olimpijske igre u Tokyju.

Komentari odra탑avaju stavove njihovih autora, ali ne nu탑no i stavove portala Dnevno.hr. Molimo 훾itatelje za razumijevanje te suzdr탑avanje od vrije휃anja, psovanja i vulgarnog izra탑avanja. Portal Dnevno.hr zadr탑ava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog obja큄njenja.