logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Croatia
An article was changed on the original website

Ispali Matija i Sara, a Ronald se 'zapalio' za drugu ljepoticu

U novom tjednu natjecatelje je dočekao novi izazov, ali i prvo napuštanje showa 'Ljepotice i genijalci'. U ženskom izazovu pobjednica je bila Karla, a u muškom Luka te su oni sa svojim partnerima mogli nominirati jedan par. Karla i Ivan u eliminacijski dvoboj poslali su Doris i Antona, dok su se Adriana i Luka odlučili za Saru i Matiju.

- Mislim da je Sara dvolična osoba i s takvom osobom ne bih volio više živjeti - rekao je Luka te je dodao da je Sara jednostavno karakter koji njemu ne paše. Karla i Ivan su za svoj odabir para rekli da imaju dosta znanja da ostanu s njima u showu.

- Indirektno je rekla da smo nominirani zato da Matija i Sara ispadnu - poručila je Doris. Dodala je kako je očekivala nominaciju te da nju osjećaj nikad ne vara. Anton je pak rekao da se ne ljuti što su njih odabrali, no smatra da im razlog ne drži vodu. U eliminacijskom dvoboju dočekao ih je test znanja gdje su Doris i Anton pobijedili te tako iz showa izbacili Saru i Matiju.

- Netko je morao biti prvi, falit će mi Luka i Marino i jutarnja kava s Nicol - rekao je Matija, a Sara je zaključila da će mu nedostajati svi osim nje. S druge strane, Doris i Anton presretni su što i dalje ostaju u showu.

- Abnormalno olakšanje. Ostajem u kući i presretna sam - rekla je Doris nakon pobjede. Nakon iscrpljujućeg dana za natjecatelje je organizirana velika zabava na bazenu. Gledatelji su mogli vidjeti i prve simpatije u showu.

Vidjevši kako Ronald gaji simpatije prema natjecateljici Petri, djevojke su ga počele nagovarati da im pokaže svoj ples, a kao nagradu za to obećale su mu da će ga Petra poljubiti. Ronaldu to pak nije teško palo pa je bez pogovora zaplesao na zahtjev djevojaka.

- Očito sam spreman na svašta da mi Petra da poljubac. Petra je bomba, a tata joj je terorist - rekao je Ronald bez dlake na jeziku.

Hoće li Ronald uspjeti u svom naumu osvajanja Petre i kakvo ona mišljenje ima o njemu, ne propustite doznati već u sljedećoj epizodi showa 'Ljepotice i genijalci'!

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO