Croatia

Ispovijest sudionice u showu Ellen DeGeneres: Mokra do kože sam satima čekala suhu odjeću, Ellen je netrpeljiva i razdražljiva!

Screenshot: Youtube

Nitko ne smije biti duhovitiji ni pametniji od Ellen jer je ona zvijezda i komi훾arka, a ne netko iz publike. Tu su uputu dobile prijateljice iz Chicaga koje su sudjelovale u snimanju emisije poznate voditeljice i komi훾arke Ellen DeGeneres. Sudjelovale su i u igri nakon koje su ostale potpuno mokre pa su satima 훾ekale suhu odje훶u iza pozornice.

Biv큄a sudionica u “The Ellen DeGeneres Showu”, o kojem posljednjih dana u javnost izlazi sve vi큄e prljavog rublja, progovorila je o tome kako je slavna voditeljica pred kamerama jedna osoba, a kad se one ugase, potpuno druga훾ija, prenosi britanski Mirror. Optu탑be o toksi훾noj atmosferi na setu emisije 62-godi큄nje Ellen DeGeneres i dalje plju큄te.

Ovaj put progovorila je Dana Dimatteo (29), koja je u jednoj emisiji izabrana da sudjeluje u igri, koje su 훾esto dio takvih emisija.

Govori kako je Ellen pred kamerama iznimno draga, no 훾im se one ugase, postaje netrpeljiva i razdra탑ljiva. Ona bi, u pauzama snimanja, u ti큄ini sjedila na svom kau훾u i nitko joj ne bi smio pri훶i.

Publici se ne bi obratila ni jednom jedinom rije훾ju, ako se, naravno, nije snimala emisija. Dana je na snimanje showa u Los Angeles doletjela iz Chicaga s prijateljicom, a da bi nabavile karte, trebala im je “cijela vje훾nost”.

Producenti su im dali upute za pona큄anje u slu훾aju da budu izabrane za interakciju s Ellen tijekom snimanja emisije. Prvo pravilo je da nitko ne smije biti duhovitiji ni pametniji od Ellen jer je ona zvijezda i komi훾arka, a ne netko iz publike.

Igra u kojoj su Dana i njezina prijateljica sudjelovale zvala se “Make It Rain”, odnosno “Neka ki큄i”. Cilj je osvojiti novac dok ih polijevaju vodom. Prijateljice su nakon igre odvedene iza pozornice, gdje su mokre do ko탑e provele ostatak snimanja emisije 훾ekaju훶i da im netko donese suhu odje훶u.

Dana se osvrnula i na to da je emisija namje큄tena jer se publika mora smijati na apsolutno sve, neovisno o tome je li smije큄no, te pljeskati.

No, ono 큄to je diglo najvi큄e pra큄ine oko “The Ellen DeGeneres Showa” pritu탑be su biv큄ih zaposlenika, 훾iju istinitost istra탑uje Warner Media, poznata ameri훾ka medijska ku훶a pod 훾ijom se producentskom palicom snima show.

Naime, oni su progovorili o seksualnom zlostavljanju, rasizmu i op훶enitom maltretiranju izme휃u vi큄e i ni탑e rangiranih zaposlenika.

Ellen se ispri훾ala svim svojim zaposlenicima u pismu i priznala kako je trebala preuzeti ve훶u odgovornost jer je ipak rije훾 o emisiji koja nosi njezino ime. Tako휃er se obvezala na to da 훶e se potruditi da se takve stvari vi큄e ne doga휃aju.

(FOTO) Prepoznajete li ovu poznatu televizijsku voditeljicu?

Komentari odra탑avaju stavove njihovih autora, ali ne nu탑no i stavove portala Dnevno.hr. Molimo 훾itatelje za razumijevanje te suzdr탑avanje od vrije휃anja, psovanja i vulgarnog izra탑avanja. Portal Dnevno.hr zadr탑ava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog obja큄njenja.

Football news:

Valery Karpin: Rostov, having scored a goal, got hooked psychologically, stopped pressing. In the End, there were no forces
Glebov received a red card for a foul on a Maccabi player in midfield. Var on match no
Aaron Ramsay: Under Pirlo, Juve players have more fun
Aubameyang on the decision to stay at Arsenal: Arteta is a key factor. He said: You can create a legacy here
You will get high from Rostov's goal as from your favorite song. Shomurodov from the fly in touch closed a crazy pass Normann 40 meters
Valery Karpin: Maccabi is a playing, pressing team. It is very dangerous to let her do everything
Barcelona will make one last attempt to sign Lautaro