logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Croatia

'Ispričavam se javnosti zbog ulaska u koaliciju s HDZ-om...'

Međimurski župan i član HNS-a Matija Posavec gost je emisije Nedjeljom u 2. 

Rekao je kako već dva mjeseca razmišlja o izlasku iz stranke. On kaže da već dvije godine nije zadovoljan i na to upozorava. Rastakanje počelo prije deset godina, ali zadnje dvije su najgore. 

- Iskoristit ću vašu emisiju i reći nešto što će sve iznenaditi. Treba biti netko u HNS-u tko će se ispričati javnosti za sve što je bilo na izborima ...Trebaju nam novi ljudi, program i smjer. U toliko će moja uloga biti drukčija pa sam spreman preuzeti ulogu - rekao je Posavec.

- Nakon cijele situacije s Kuščevićem dobio sam drukčiju percepciju u javnosti iako je moj stav jednak već dvije godine. EU izbori su mi donijeli drukčiju percepciju. Ovo je dobar trenutak da vidimo kako dalje. Kad prepoznate promjenu krenete od sebe. Ušli smo u koaliciju zbog kurikularne, pa je red da sad izađemo. Trebaju nam parlamentarni izbori - smatra.

Voditelj Aleksandar Stanković pitao ga je boji li se sankcija u stranci jer je rekao da treba izaći iz koalicije. 

- Što je bolje od odgovornosti i poštenja? Nitko mi ne može oduzeti pravo na jasan stav, nisam ničiji fikus. Moramo promijeniti stvari u politici.

>>> Uskoro više...

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO