Croatia

Jahta Ive Sanadera ipak je prodana, a vlasnici će je iznajmljivati pod zanimljivim sloganom

Supružnici dva mjeseca godišnje borave na brodu, a ne bude li najam dobro išao, kako kažu, opet će im biti drago da Sanaderovu jahtu imaju samo za sebe. Trenutno se nalazi na suhom vezu, a čekaju ih minimalna ulaganja.

8172565
8172565
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Pogledajte galeriju 1/4

Prodana je jahta bivšeg premijera Ive Sanadera. Naime, jahtu je kupio mladi splitski poduzetnik Ivo Bilić koji je vlasnik  tvrtke "Rent a boat Natali" i bavi se iznajmljivanjem brodica u rekreativne i transportne svrhe.

uživa u Hrvatskoj Zanimljivi prizori s Hvara! Zvijezda Netflixa na palubi jahte vježbala jogu

Ivina supruga Marija potvrdila je za portal 24sata da takva sudbina čeka i ovu jahtu. 

- Malo ćemo je mi koristiti, a onda će ići u charter. Iznajmljivat ćemo je pod sloganom "Ljetujte kao premijer!". Stvarno je vrhunska. Ne treba u nju ništa ulagati, traži samo malo čišćenja i stavljanje plahti. Super je održavana. Ovo je baš bila prilika. Izgleda onako kako je na slikama objavljenim po medijima, a motori su također vrhunski, imaju samo nešto malo sati rada, rekla je. 

Supružnici dva mjeseca godišnje borave na brodu, a ne bude li najam dobro išao, kako kažu, opet će im biti drago da Sanaderovu jahtu imaju samo za sebe. Trenutno se nalazi na suhom vezu, a čekaju ih minimalna ulaganja. 

Megajahta potonula nakon požara
Megajahta potonula nakon požara
SVI SU SPAŠENI VIDEO Potonula megajahta nakon velikog požara, mediji hvale potez hrvatskog kapetana

- Moj muž je zaljubljen u brodove od koji svih bježe. Portali su danima objavljivali da nitko ne želi kupiti ovu jahtu i onda su mu prijatelji počeli stalno govoriti "Ivo uzmi, uzmi, ovo je stvoreno za tebe". Prije tri dana se skupio, otišao u Šibenik i kupio je, rekla je.

Bivša jahta bivšeg premijera bit će im deseti brod u kolekciji. 

- Iznajmljivat će se po danu i po tjednu. Bit će 'all inclusive', ali za cijenu nismo još sigurni. Vjerojatno će biti 3000 eura po danu - dodala je Marija.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Football news:

Lampard named Xavi and Iniesta as the best players he has played against
Increasing selfishness and greed is the last thing the world needs right now. UEFA Vice-President on the European super League
Juve responded to Barca Pro 🐐 : We will bring you a real one at the camp Nou
Lampard thinks Messi is better than Ronaldo: I Choose Lionel because of pure, natural talent
He really wanted to play football, but he knew that he would not become a professional. Then he wrote a book about his favorite game
Structurally, Juve and Barcelona are very similar. Koeman won the case, and Pirlo smartly explained the tactics after the match
Alex telles has contracted the coronavirus