logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Croatia

Kako na Euro: 'Stati u red' za ulaznice na stranicama Uefe

Vojska 'kockica' okupirat će London i Glasgow početkom ljeta sljedeće godine, a kako bi Modrića i ekipu mogli gledati s Wembleyja ili Hampden parka morat će 'stati u red', odnosno prijaviti se za mogućnost kupnje ulaznica na stranicama Uefe. Ta će mogućnost biti otvorena od 4. do 18. prosinca.

Na mrežnim stranicama Uefe potrebno je ispuniti obrazac za prijavu (ime i prezime, adresa stanovanja, državljanstvo, broj mobitela, broj osobne iskaznice ili putovnice, momčad koju bi željeli gledati) nakon čega će krovna europska nogometna organizacija imati vašu prijavu u sustavu kako bi vas mogla obavijestiti kad ulaznice krenu u prodaju. 

Interes će sigurno biti velik pa će po redoslijedu prijave zainteresirani imati priliku za kupnju onog broja ulaznica koliko Uefa dopusti za 'gostujuće navijače' jer je Hrvatska u skupini sa jednim od domaćina Eura, odnosno Engleskom, dok su preostale dvije momčadi u skupini Češka te pobjednika turnira Lige nacija (Škotska, Srbija, Norveška ili Izrael) . Prednost će pri kupnji također imati oni koji su već u više navrata kupovali ulaznice preko mrežnih stranica Uefe kao i članovi udruga navijača reprezentacija.

PREDSTAVLJAMO STADIONE Vatreni u Londonu i Glasgowu, ulaznice od 50 do čak 185 eura

Cijene ulaznica za grupnu fazu natjecanja su:

Kako Engleska igra sve utakmice na Wembleyju, Hrvatska će dvije utakmice odigrati u Glasgowu, a spomenutu protiv Engleza u Londonu.

Što se tiče smještaja, ako vam ne smeta da spavate primjerice u sobi sa drugih 14 osoba, moći ćete prenoćiti u Londonu za dvjestotinjak kuna, a želite li svoj komfor za to ćete morati izdvojiti puno više. Također, rezervirate li aviokartu sada, za povratnu kartu možete pronaći povoljne ponude od otprilike 200 eura.

Kada i gdje igra Hrvatska na Euru 2020.

Brzo nakon ždrijeba u Bukureštu gdje su se saznale skupine i gradovi odigravanja završnog turnira Europskog prvenstva, stvorena je i službena satnica. Nama najzanimljivija, ona skupine D izgleda ovako:

1. krug:

Engleska - Hrvatska (Wembley) // 14. lipnja 2020. u 15 sati

Pobjednik Lige nacija - Češka (Hampden Park) // 15. lipnja 2020. u 15 sati

2. krug:

Hrvatska - Češka (Hampden Park) // 19. lipnja 2020. u 18 sati

Engleska - Pobjednik Lige nacija (Wembley) // 19. lipnja 2020. u 21 sat

3. krug:

Hrvatska - Pobjednik Lige nacija (Hampden Park) // 23. lipnja 2020. u 21 sat

Češka - Engleska (Wembley) // 23. lipnja 2020. u 21 sat

Dakle, Euro otvaramo s Engleskom na Wembleyju 14. lipnja, a utakmica počinje u 15 sati. Zatim igramo u Glasgowu protiv Češke u 18 sati, a onda i protiv pobjednika Lige nacija u Glasgowu u 21 sat. 

Themes
ICO