Croatia

Kate Middleton kolabirala! Prije no što će završiti na infuziji preklinjala Meghan da ju ostavi na miru! Nije htjela!

Instagram

Iako se Meghan Markle uporno poku큄ava prikazati kao 탑rtva, izgleda da je unutar britanske kraljevske obitelji ipak najve훶a 탑rtva Kate Middleton,혻 a ako ne큄to ide u prilog tome, onda je to svakako Kateina iznimno mr큄ava figura koja je o훾it dokaz da se Kate ne izgladnjuje samo zbog izgleda, ve훶 ponajvi큄e zbog stresa i emotivnih problema. Primjerice, nije te큄ko zamisliti kako se Kate osje훶ala kada je saznala da ju je William prevario s njezinom najboljom prijateljicom Rose Hanbury i to kada je bila trudna 혻s tre훶im djetetom, princom Louisom. 훻im je 훾ula za nesretnu vijest, uplakana i혻 histeri훾na je otr훾ala u kupaonicu gdje se zatvorila da bi ju ne큄to kasnije na큄li sklup훾anu na podu. Bilo joj je toliko lo큄e da su njezini roditelji혻 morali zvati ne samo Williama, ve훶혻 i lije훾nike, a oporavljala se, kako psihi훾ki, tako i fizi훾ki, jako dugo nakon toga.

Tako je mjesecima nakon ovog doga휃aja odbijala jesti, a kako ovo navodno nije prvi i jedini put da ju je William prevario, kao i 큄to to nije bio prvi period u kojem smo Kate vi휃ali prakti훾ki izgladnjelu do smrti, logi훾no je zaklju훾iti da Kate prestaje jesti svaki put kada ju pogodi ekstreman stres. I jo큄 bilo bilo dobro da se radi samo o izgubljenim kilogramima, stvar je zapravo jo큄 gora. Kate se zbog perioda nehranjenja bori s visokim tlakom, a znate da visok krvni tlak zovu ‘najve훶im tihim ubojicom na planeti’. Kada se stoga usred stresne situacije spoje visoki tlak, dani odbijanja hrane i emotivna i fizi훾ka iscrpljenost, jedini logi훾an slijed doga휃aja su totalni fizi훾ki i psihi훾ki kolaps i zavr큄avanje na infuziji.

No, sada saznajemo da Kate nije na rubu kolapsa svako malo zbog Williama, ve훶 i zbog Meghan Markle. Ve훶 smo imali prilike 훾itati da se Meghan doslovno znala i탑ivljavati na Kate, prakticiraju훶i pona큄anja poput pasivne agresije, emotivne hladno훶e, uvreda i deranja koja su gotovo bila na rubu fizi훾kog nasrtanja.

Tako je tabloid Star nedavno pisao da se Meghan toliko i탑ivljavala na Kate da je Kate zbog nje postala anksiozna. 훻ak je prema pisanju tog medija princ William otvoreno izjavio kako je jako zabrinut za svoju suprugu te je 훾ak tra탑io pomo훶 od Harryja, odnosno zamolio ga je da malo zauzda pona큄anje svoje supruge, no Harry mu je rekao kako on nema kontrolu nad Meghaninim pona큄anjem, 큄to se, da budemo iskreni, jasno vidi iz toga kako Meghan tretira Harryja. I to je povrijedilo Kate jer je tra탑ila bar mrvicu po큄tovanja od Meghan, pogotovo jer je jako bliska s Harryjem, koji ju je izgleda tako휃er odbacio od kad je postao marioneta svoje supruge Meghan.

No, sada pak tabloid New Idea tvrdi da je situacija stvarno izmakla kontroli i da je Kate doslovno kolabirala zbog neprestanih sukoba s Meghan, a kap koja je prelila 훾a큄u je nova Meghanina i Harryjeva biografija ‘Finding Freedom’ u kojoj Meghan otvoreno govori o svom odnosu s 훾lanovima britanske kraljevske obitelji pa 훾ak i s Kateinom sestrom Pippom na koju Meghan tako휃er ima pik.혻 New Idea tako tvrdi da je Kate zvala Meghan te je plakala na telefon i preklinjala ju da prestane napadati nju i njezinu obitelj.

Podsjetimo, prije toga je u nebrojeno navrata poku큄ala lijepo razgovarati s Meghan, slala joj cvije훶e i pisane isprike, davala joj puste druge prilike, dok je pritom igrala ulogu poslu큄ne supruge s britanskog dvora koja sve svoje traume uvijek podnosi tiho i bez otvorenih ulazaka u sukob. No, bivanje poslu큄nom ko큄talo ju je zdravlja, a ako se Meghan ovako nastavi pona큄ati, u potpunosti 훶e uni큄titi ve훶 sada izuzetno naru큄eno zdravlje Kate Middleton. Stoga, ako Meghan 훾injenica da je Kate kolabirala ne zna훾i ba큄 ni큄ta, onda stvarno nemamo 큄to drugo za zaklju훾iti osim da ne posjeduje ni trun훾icu emocija, a to je ve훶 patolo큄ki.

Kate Middleton na휃ena na podu kupaonice sklup훾ana, histeri훾na i uplakana! Morali zvati lije훾nike!

Meghan Markle urlala na Kate Middleton! Morate 훾uti kakvu scenu joj je napravila! Koja histerija!

Nova knjiga o Harryju i Meghan otvoreno iznosi da se Meghan i탑ivljavala na Kate Middleton! Evo kako!

Meghan Markle nije u sukobu samo s Kate Middleton, ve훶 i s Kateinom sestrom Pippom! Evo za큄to Pippa ne podnosi Meghan!

Komentari odra탑avaju stavove njihovih autora, ali ne nu탑no i stavove portala Dnevno.hr. Molimo 훾itatelje za razumijevanje te suzdr탑avanje od vrije휃anja, psovanja i vulgarnog izra탑avanja. Portal Dnevno.hr zadr탑ava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog obja큄njenja.

Football news:

Glebov received a red card for a foul on a Maccabi player in midfield. Var on match no
Aaron Ramsay: Under Pirlo, Juve players have more fun
Aubameyang on the decision to stay at Arsenal: Arteta is a key factor. He said: You can create a legacy here
You will get high from Rostov's goal as from your favorite song. Shomurodov from the fly in touch closed a crazy pass Normann 40 meters
Valery Karpin: Maccabi is a playing, pressing team. It is very dangerous to let her do everything
Barcelona will make one last attempt to sign Lautaro
Lingard's agents are in talks with clubs from England and Europe