logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Croatia

Klub stranaca sakupio 98 tisuća kuna za humanitarne svrhe

VIJESTI


Klub stranaca sakupio 98 tisuća kuna za humanitarne svrhe


Prihod s tradicionalnog humanitarnog “second hand sale” Dubrovačkog kluba stranaca, koji se održao u travnju ove godine, kao i uvijek, bit će doniran lokalnim udrugama. Ukupan prihod ovogodišnje prodaje iznosi 98 500 kuna, a podijelit će se između slijedećih udruga: Dva skalina, koja podržava djecu i mlade s poteškoćama u razvoju i njihove obitelji; Slatki život, koji pomaže djecu s dijabetesom, te SOS Dubrovnik Cats, male udruge, koja brine za mačke lutalice i njihovu sterilizaciju. Za udrugu Dva skalina, Dubrovački klub stranaca kupit će opremu za igralište prilagođenu djeci s posebnim potrebama. Za udrugu Slatki životk Klub stranaca financira prijevoz za toplice.

Sve skupa, u deset godina djelovanja, Klub je donirao ukupno 449 300 kuna raznim humanitarnim udrugama u Dubrovniku. Iz Kluba zahvaljuju svim volonterima koji su sudjelovali u rasprodaji rabljene robe, osobito mladima iz Hrvatskog crvenog križa, te upravi i osoblju Hotela Park u kojem se rasprodaja održala.


dubrovniknet team


   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!

Komentari

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO