Croatia

Legendarni NBA košarkaš oduševljen je Hrvatskom: Sa suprugom pod rukom spremno je pozirao

Magic Johnson, jedan od najboljih NBA košarkaša svih vremena, u Hrvatsku je na odmor stigao početkom kolovoza, a nakon Splita, Visa i Nacionalnog parka Krka, legendarni sportaš stigao u Dubrovnik.

U poslijepodnevnim satima četvrtka svojom jahtom Aquila usidrio se kod Lokruma, a navečer je sa suprugom i prijateljima izašao u šetnju Stradunom.

Magic Johnson u društvu supruge prošetao Stradunom
Magic Johnson u društvu supruge prošetao Stradunom

/ 11

Vis: Magic nakon jutarnjeg jogginga pozirao fanovima

Zbog pandemije koronavirusa u gradu nema prevelike gužve, kakve smo navikli vidjeti na jugu Hrvatske, a član slavne generacije LA Lakersa ipak se odlučio pravilno zaštititi pa je na sebi većinu šetnje imao zaštitnu masku za lice, a nije mu bilo mrsko ni pozirati našim objektivima.

Podsjetimo, kada su početkom kolovoza Splićani uočili legendarnog košarkaša na Rivi, kao da su zaboravili na sve preporuke Stože civilne zaštite te su pohitali prema Magicu, samo kako bi uhvatili ono što im je jedino bilo na pameti - fotografiju s jednim od najboljih košarkaša svih vremena. 

Magic je bio i više nego dobro raspoložen i rado je izašao s jahte i spustio se među fanove kako bi im ispunio želju, a upravo je to učinio i na Visu.

Magic Johnson u društvu supruge prošetao Stradunom | Autor : Grgo Jelavic/PIXSELL Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL 13.08.2020., Stradun, Dubrovnik - Magic Johnson, jedan od najboljih NBA kosarkasa svih vremena, koji je u Hrvatsku stigao na odmor prije nekoliko dana, u poslijepodnevnim satima svojom jahtom Aquila usidrio se kod Lokruma. Uvecer je izasao s suprugom i prijateljima u setnju gradom. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Nakon što je izazvao pomunju u Splitu, Magic se s obitelji i prijateljima uputio na Vis. Velebnu jahtu usidrio je malo dalje, a brodom je stigao do obale, gdje je ujutro obavio i tjelovježbu pa su poneki sretnici mogli vidjeti velikog Magica kako joggira na našem otoku. Nakon vježbe, zaputio se na brod kako bi došao do svoje jahte Aquilla, ali nije otišao prije nego li je ispunio želju svakom obožavatelju koji je htio ovjekovječiti taj trenutak. 

Na svojoj megajahti dugačkoj čak 85.6 metara došao je i do Šibenika kako bi uživao u jednom od naših najljepših Nacionalnih parkova - Krku

"Krka je prekrasna i ljudi su jako susretljivi. Vidim da su svi veliki ljubitelji košarke. Evo planiramo se još okupati pa idemo dalje", rekao je Johnson za Šibenik In. 

Dok su obitelj i prijatelji oko njega željeli uhvatiti predivni krajolik, Magic je samo uživao u pogledu. Oko njega ponovno nisu bili tjelohranitelji pa su obožavatelji još jednom imali priliku približiti se košarkaškoj zvijezdi kojoj ovo sigurno nije posljednja hrvatska destinacija.

Mislav Čavajda
Mislav Čavajda
VELIKI GUBITAK Teški dani u obitelji našeg glumca, pratitelje ganuo objavom na Facebooku
RODILA TROJE DJECE Komentari ne prestaju! Tatjana Dragović pokazala nikad dublji dekolte
Lana Jurčević
Lana Jurčević
nova promjena u životu Lana: Prestala sam jesti meso jer je puno hormona i antibiotika. Osjećam se bolje

Football news:

Granada's sponsor posted a picture of Joao Felix's heat map in the form of a penis after 1-6 with Atletico. Andalusians demand an apology
Safonov, Chalov and Magkeev were called up to the Russian U21 team for the matches against Estonia and Latvia
Khabib was ranked seventh in the ranking of the best-selling athletes of 2020. First place for Messi, second — for Ronaldo
Dzeko to the Juventus referee: it's always the same with them
Rhodri about 2:5 with Leicester: they were lucky. Football was unfair to Manchester City
Koeman changed the Barca scheme: it seems that the attacking stars and Frankie De Jong have become more comfortable (but we will not overestimate the result)
Stefano Pioli: I Am happy with Tonali and Braim's performance. They can help Milan a lot