Croatia

Lokaliziran požar kod Muća

Požar na predjelu Ramljana, u blizini Muća, koji se ponovno aktivirao u petak popodne, lokaliziran je u  subotu ujutro, a tijekom dana vatrogasci će ga sanirati, doznaje se u Vatrogasnome operativnom centru u Splitu.

“Proglasili smo požar lokaliziranim, ali on još nije ugašen te će 58 vatrogasaca sa 16 vozila nastaviti sanirati požarište a nadamo se kako neće biti vjetra koji bi ponovno razbuktao vatru”, rekao je za Hinu Tonči Kljaković Gašpić iz Vatrogasnoga operativnog centra.
Proteklu noć vatrogasci su proveli na požarištu u blizini Muća, gdje je vatra zahvatila 40 hektara borove šume i niskog raslinja.

Požar, koji je buknuo u četvrtak poslijepodne, zaprijetio je bio i nekim kućama, ali su ga vatrogasci uspjeli četvrtak navečer lokalizirati. No, u petak popodne vjetar je ponovno razbuktao vatru i aktivirao požar.

Splitska je policija u petak podnijela kaznenu prijavu protiv muškarca osumnjičenog da je prilikom spaljivanja građevinskog otpada prouzročio taj veliki požar.

Komentiraj

Football news:

Ancelotti on the recipe for winning the Champions League: unconsciousness of actions, luck and courage
Werder searches for talent using machine learning and predicts injuries from DNA
Langle about the match with Napoli: We have a very small advantage
Elvin Kerimov: in 2012, Utkin calls: I Read your text on Showsport, since September 1, you are fired
Willian is impressed with Arteta's desire to sign him to Arsenal, but has not yet decided where he will go
Adebayor on Ronaldo: real know what they lost by letting him go. These players appear once every 200 years
At 3 o'clock in the morning, Vasya wrote: Elvin, this is pathetic, monstrous. I am wildly disappointed. Kerimov on criticism from Utkin