logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Croatia

Mahali albanskim zastavama, srpski navijači uletjeli u teren

Trebala je to biti pripremna utakmica u odigrana prijateljskom tonu, ali sve se pretvorilo u pravi kaos. Nogometaši Vojvodine gostovali su u Italiji kod talijanske Brescije, no utakmica je prekinuta u 50. minuti nakon pravog kaosa kada su u teren uletjeli navijači srpskog kluba.

Sve je počelo u mirnom tonu nakon što su igrači obje na teren izašli s majicama na kojim je pisao 'Mihajlović 11' i 'Forza Siniša', kako bi pružili podršku srpskom treneru koji boluje od leukemije. I to je zapravo bilo jedino što je vrijedno pohvale.

Talijani su već nakon 12 minuta vodili 2-0, a nedugo nakon toga trener Vojvodine Nenad Lalatović nije se slagao s odlukama glavnog suca te je žestoko prigovarao. Amabile Daniel ga je upozorio nekoliko puta, ali kada je vidio da srpski trener nastavlja po starome, dao mu je crveni karton i poslao ga na tribine. 

Lalatović se nikako nije htio složiti s tom odlukom, pa se vodio onom starom, 'ako ja ne smijem bit u terenu, e pa neće ni moji igrači'. Odveo je svoje nogometaše u svlačionicu, ali nakon pet minuta se smekšao i vratio ih je na teren, a on je zasjeo na tribine odakle je pratio nastavak. 

No taj nastavak je trajao samo pet minuta jer su u 50. minuti nepoznati navijači, najvjerojatnije Albanci, mahali albanskim zastavama. No problem se stvorio kada su ih vidjeli navijači Vojvodine koji su odmah uletjeli u teren i opet prekinuli utakmicu. Na svu sreću, do većih incidenata nije došlo i opet se moglo nastaviti s utakmicom, no eto novih problema. Zvijezda Brescije Mario Balotelli odbila je igrati te glavni sudac nije imao izbora te je po četvrti put prekinuo utakmicu i odveo igrače u svlačionicu.

Trebala je to biti prijateljska utakmica, ali zapravo se sve pretvorilo u kaos. Rezultat je ostao 2-1 za Talijane, ali to je u ovome trenutku i najmanje važno....

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO