logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Croatia

Martini Mlinarević zbog prijetnji otkazan nastup u Čitluku: 'Ko vas j*** majmuni'

O novom šikaniranju i napadu na mene obaviještena je i Američka ambasada i gospodin Wigemark ispred EU, poručila je bh. književnica i novinarka

Martina Mlinarević Sopta
Martina Mlinarević Sopta
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL

Pogledajte galeriju 1/4

Bh. književnica i novinarka Martina Mlinarević Sopta jučer je objavila kako joj je zbog prijetnji organizatorima otkazan nastup na Evergreen Festu u Čitluku.

Martina Mlinarević
Martina Mlinarević
Martina Mlinarević Poznata književnica na meti kritika: 'Ti si izdajnik hrvatskog naroda'

Mlinarević Sopta u objavi na Facebooku objasnila je kako ju je nazvao jedan od organizatora, njezin prijatelj Anđelko, te priopćio da imaju ogromnih problema zbog njezinog budućeg nastupa, da su dobivali prijetnje, uključujući i od sponzora.

- Uz udaljavanje mojih knjiga iz hercegovačke knjižare prije par mjeseci, ovo je novi direktni udar na moj rad i egzistenciju u okruženju u kojem živim, gdje mi je rad i egzistencija apsolutno onemogućena. Uz sva s*anja, živim i stvaram i ne bojim se pi*kastih levata - navodi Mlinarević Sopta, dodajući da je svoje liječenje financirala jedino prodajom knjiga.

Martina Mlinarević Sopta | Autor : Facebook Foto: Facebook

"Bagri" je poručila kako Hercegovina nikad nije bila jednoumlje te da je ničim i nikako ne mogu zastrašiti.

- O novom šikaniranju i napadu na mene obaviještena je i Američka ambasada i gospodin Wigemark ispred EU, koja me povodom Osmog marta odabrala za jednu od najinspirativnijih žena u globalnoj kampanji Europske unije - Inspired by Her. Ćeraćemo se još. Jer na veliku žalost isljednika, nalazi od doktora su mi sjajni. A spektakl zvan „Promocija knjige u Čitluku“ održat ćemo u jednom drugom gradu. I bit će festival i bit će sloboda. Riječ koju prezirete, jer o njoj ništa ne znate. A sloboda je ovo, kad mogu da kažem, s dna srca i mirne duše - Ko vas j*** majmuni - poručila je književnica.

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO