logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Croatia

Micika ne može hodati, ali veseli se svakom novom danu

Hrabra maca Dalmatinka stradala je pod kotačima automobila, a iz Šibenik stigla je u Zagreb gdje ju volonterka vodi na akupunkturu

Foto: Privatni album

Pogledajte galeriju 1/2

Maca Micika stradala je u Šibeniku pod kotačima automobila. Iako na rentgenu nije utvrđen lom kralješnice, maci su oduzete zadnje noge i uz to je inkontinentna.

No, u njezinim očima volonteri udruge Šibenske šape vidjeli su volju za životom, a Micika je pokazala da je unatoč hendikepu uvijek vesela. Nisu joj mogli oduzeti život, odlučili su pokušati sve što je u njihovoj moći, ali u tome trebaju pomoć. Micika je u Zagrebu pronašla smještaj, a volonterka koja se o njoj brine vodi je i na akupunkturu. Prognoza za oporavak nema, a i nastavak terapije ovisit će o tome koliko će biti novca.

Ako želite pomoći Miciki, koju volonteri zovu hrabra maca Dalmatinka šećernih okica, sve podatke možete pronaći na Facebook stranici Zakaj volim mice. Na njoj je objavljen i broj računa HR9323900011199011802 udruge Šibenske šape koja je Miciku spasila i donijela odluku da će joj pomoći.

Bez empatije Iza mace ostali su krugovi u prašini, njezinu agoniju nitko nije vidio

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Themes
ICO