Croatia

Milijana je trudna s robijašem? Često povraća i ima mučnine...

Milijana Božić (21) mjesecima je varala supruga Milojka Božića (74) s ljubavnikom Nemanjom Stamatovićem Žabcem. Sve se odvijalo pred kamerama u srpskom reality showu 'Parovi'.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Zbog učestalih odnosa koje je imala s ljubavnikom, Milijana je navodno zatrudnjela, prenosi Alo. Nedavno je otkrila ostalim natjecateljima kako ima mučnine te svakodnevno povraća. 

Produkcija sumnja da je gospođa Božić u drugom stanju već dva mjeseca s obzirom na to da je posljednji put imala seksualne odnose krajem prosinca. 

NEVOLJE U BRAKU Žene se žele tući zbog Milojka, a Milijana bijesni jer dira drugu

- Natjecateljima je otkrila kako u posljednje vrijeme često ima vrtoglavice i mučnine, a na pitanje je li trudna, Milijana se samo smješkala - rekao je izvor blizak Milijani za Alo. 

Produkcija joj je ponudila ginekološki pregled i test za trudnoću, ali ih je odbila. Kada bude smatrala da joj je potrebno, sama će se javiti. 

- Ponudili su joj i da izađe malo iz vile kako bi se opustila. Uvjerili su ju da treba ići u ginekologa. Jedno cijelo popodne provela je šetajući Beogradom - zaključio je izvor. 

POGLEDAJTE VIDEO: