logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Croatia

Ministarstvo istražuje: Đake iz Knina ponižavala je učiteljica?

Ministarstvu znanosti i obrazovanja prijavljena je učiteljica iz Knina koja je navodno, kako kažu roditelji njenih đaka, vrijeđala i ponižavala djecu do te mjere da su joj morala čistiti čak i - cipele, piše RTL.

Ogorčene majke ispred kninske škole stoje zbog učiteljice koja je, tvrde, maltretirala njihovu djecu.

- Morali su pisati izljeve ljubavi prema njoj, što djeca nisu htjela, nego im je ona rekla da pišu. Tijekom nošenja testa, radnih listića, slučajno joj stanu na nogu, nenamjerno, i ona ih pošalje po spužvu da joj obrišu cipele. Ja ne mogu zamisliti svoje dijete kako kleči pred cijelim razredom i njoj briše cipele, mislim da to nikako nije korektno - kaže jedna od majki za RTL.

Nakon što je sve prijavljeno Ministarstvu znanosti i obrazovanja učiteljica je otišla na bolovanje. 

Ministarstvo je odgovorilo kako je zatražilo žurno očitovanje škole: 'Ravnateljica ističe kako je zatražila od Agencije za odgoj i obrazovanje stručno pedagoški nadzor po hitnom postupku, što im je obećano čim se učiteljica vrati s bolovanja. Također, ravnateljica ističe da se o svemu očitovala roditeljima.'

Učiteljica se javila RTL-u i rekla kako je riječ o nevjerojatnoj hajci određenog dijela roditelja i da ništa od ovoga nije točno te da u 20 godina svoje karijere nikada ovako nešto nije doživjela.

Tema: Hrvatska

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO