Croatia

Muškarac iz Bjelovara doznao da je zaražen nakon 14-dnevne samoizolacije

Tijekom toga razdoblja nije imao niti jedan simptom te su se oni pojavili tek devetnaesti dan od početka samoizolacije kada mu je i potvrđeno da je pozitivan na koronavirus.

Samoizolacija
Samoizolacija
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Pogledajte galeriju 1/3

Danas je potvrđen novi slučaj zaraze koronavirusom na području Bjelovarsko-bilogorske županije tako da se broj sada popeo na devet osoba pozitivnih na koronavirus.

Bolnica Križine
Bolnica Križine
Još dvoje novooboljelih U Vukovarsko - srijemskoj županiji bez sumnji na oboljele u domovima za starije

Jučer je u Općoj bolnici Bjelovar testirano 17 osoba, 10 nalaza je obrađeno, a tijekom današnjeg dana očekuje se preostalih 7 rezultata. Ukupno je do sada u Općoj bolnici Bjelovar testirano 146 osoba. Povećao se i broj osoba koje su u samoizolaciji, s današnjim danom ima ih 534. Podsjetimo, nakon niza od četiri dana bez novozaraženih, prije tri dana zabilježena su dva slučaja Zaražene osobe dolaze iz Garešnice i Bjelovara, a zanimljivo je kako je muškarac iz Bjelovara saznao da je zaražen nakon što je mu je prošla 14-dnevna samoizolacija koju je odradio pod strogim uvjetima.

u zagrebu 10 novih zaraženih Kršenje mjera ne jenjava: Poslovao frizeraj, a u Novom Zagrebu igrali nogomet

Tijekom toga razdoblja nije imao niti jedan simptom te su se oni pojavili tek devetnaesti dan od početka samoizolacije kada mu je i potvrđeno da je pozitivan na koronavirus.

Video: Dubrovnik: Brojni građani pohrlili po svježu ribu u Gruž

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Football news:

Real were denied the transfer of Havertz for 80 million euros. Bayer wants 100 million (Bild)
Balotelli on skipping training: I'm still sick
CEO Of The Homeland: Information about merging with Khimki is incorrect
Liverpool offered Werner the same salary as Chelsea, but dropped out of the competition as Leipzig refused to make a discount
A large number of games play into the hands of Real Madrid. Their composition is better than that of Barca. Ex-Madrid player Pirri on the La Liga calendar
The referee in Latvia showed a black football player a red card and a FAK. This is a very awkward situation
Barcelona has launched the streaming service Barça TV+