logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Croatia

Nakon teške objave na početku godine, Marijana Batinić javila se sa skijanja: 'Sedam dana čistog užitka...'; Vratili su se kući još neki poznati Hrvati

Hrvatski tjedan

Gotov je hrvatski skijaški tjedan, nakon nekoliko onih koji su se "spajali" ili nas makar počastili kojim neradnim danom, vratili smo se obavljanju dnevnih poslova i zadataka - punom parom.

Da su se Hrvati vratili na posao jasno je danas svakome tko je upao u prometnu gužvu, tko je tražio parking mjesto na inače opustijelim prilazima. I pogled na društvene mreže to dokazuje, poznata su se lica danas "požalila" kako im nedostaju sniježne radosti u kojima su uživali proteklih tjedana.

"Sedam dana čistog užitka je iza nas. Nikad ljepše vrijeme, nikad više smijeha. Vraćamo se u stvarnost, ali samo nakratko...", napisala je Marijana Batinić na Instagramu.

Voditeljica je nakon prve ozbiljne objave u siječnju s obitelji provela tjedan u talijanskim Alpama, tamo je napunila baterije i spremna je za nove radne pobjede.

'Početak 2020. u startu mi je opalio šamar': Marijana Batinić poslala prijateljima čestitku i dala naslutiti da joj nova godina nije najbolje počela

Njena kolegica Anja Alavanja Romac uživala je u Nassfeldu, a kako piše Jutarnji, Sandi Cenov također se s obitelji uputio u Austriju - skija u Gerlitzen Alpsu, omiljenom okupljalištu hrvatskih rekreativnih skijaša. 

U Nassfeldu je skijala i neumorna Ecija Ojdanić - glumica se pohvalila jednim u nizu svojih pothvata, nakon maratona dobro joj je sjelo i skijanje, a u avanturi ju je pratila cijela obitelj.

Themes
ICO