logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Croatia

Norvežani provocirali, a psići poručili: Večeras mi dobivamo!

Iz norveške ambasade u Zagrebu u petak ujutro odaslana je na Facebooku poruka provokativnog naslova: "Večeras igramo protiv Hrvatske za finale na EHF EURO! Jeste li spremni izgubiti?".

Heia Norge! 🇳🇴 🇳🇴 Večeras igramo protiv Hrvatske za finale na EHF EURO! 💪🎉 Jeste li spremni izgubiti? 😜

Objavljuje Norwegian Embassy in ZagrebČetvrtak, 23. siječnja 2020.

Hrvati, ispalo je na kraju, nisu bili spremni na poraz, a slično im je u komentaru njihova posta poručila i Dijana Tomašegović, uzgajivačica zlatnih retrivera, s vjerojatno najslađom navijačkom fotografijom svih vremena!

Na njoj je njezina kujica Dama i njezinih sedmero štenaca, snimljeni kads smo 2016. imali velika očekivanja i nadanja od reprezentacije na nogometnom Europskom prvenstvu Francuskoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

S fotografijom štenaca koji su danas odrasli psi, a neki od njih i šampioni u ljepoti, njihova je uzgajivačica pristojno poručila Norvežanima: Jako ste nam dragi i simpatični, ali svejedno navijamo za Hrvatsku!

A bilo je još zanimljivih reakcija po društvenim mrežama...

Samo lagano (klikni za cijelu sliku).

Objavljuje eroGAGPetak, 24. siječnja 2020.

Sad su vidili pošto Musa dere vikinga 😝

Objavljuje Imocki crnjaciPetak, 24. siječnja 2020.

Tema: Rukometni Euro 2020.

Themes
ICO