Croatia

Osumnjičenik za organizirani kriminal ponovno saziva tiskovne konferencije: Mamić dva dana uoči presude najavio 'šokantne detalje' o hrvatskom sudstvu

samo u hrvatskoj

Zdravko Mamić najavio je na svome Facebook profilu izvanrednu press konferenciju večeras u 21 sat, dva dana uoči izricanja presude na Županijskom sudu u Osijeku, pišu Sportske novosti.

Dinamov "savjetnik" je na svome Facebook profilu objavio kako će večeras održai 'najvažniju presicu u svome životu i iznijeti šokantne detalje koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim'.

Kako pišu Sportske novosti, tiskovnu konferenciju prioćenjem su najavili i iz Maksimira.

  "Pozivamo vas na Izvanrednu konferenciju gospodina Zdravka Mamića, večeras u 21 sat u press dvorani stadiona Maksimir, na kojoj će gospodin Mamić iznijeti šokantan sadržaj od kojeg bi se mogli tresti sami temelji sudbene vlasti Republike Hrvatske i sadržaj koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim", stoji u priopćenju.

Presuda u procesu protiv Zdravka Mamića, njegovog brata Zorana, Damira Vrbanovića i Milana Pernara trebala bi biti izrečena u srijedu, točno u podne na Županijskom sudu u Osijeku, pišu Sportske novosti.


 

Football news:

Giovanni van Bronckhorst: I can't imagine Barcelona without Messi
Zlatan on the future in Milan: Ibra is not a player for the Europa League
Fiorentina wants to get Higuain as part of Chiesa's exchange to Juventus
Direct shots from a corner are a deliberate technique of the team from Portugal. Scored the winning goal in the 91st and moved closer to the Europa League
Brescia reported that Balotelli weighs 100 kg. He gained 8 kg of extra weight
60 years ago, the USSR team was the first to win the Euro
The Premier League admitted that incorrect penalty decisions were made in all of Thursday's matches