Croatia

Osvoji popust na tretman UltraShape Contourom, koji topi celulit i oblikuje vaše tijelo

Bez anestezije, pacijentima se nakon tretmana smanjuje obujam od četiri do čak deset centimetara nakon samo dva tretmana. UltraShape tretman pruža sigurnu i učinkovitu opciju za smanjenje masti, čak i kod tvrdoglavih lokaliziranih neželjenih masnih naslaga

Nijedna žena na svom tijelu ne voli vidjeti masne naslage, posebno ljeti, kad se trudimo biti u top formi da bismo zablistale na plaži. Mag. physioth. Žana Barjaktarević, vlasnica zagrebačkog medicinsko kozmetičkoc centra Lora Derm i predvodnica njihova stručna tima, jedna je od top domaćih medicinskih kozmetologa, a za idealno tijelo ljeti Žana savjetuje neinvazivni tretman aparatom UltraShape Contour. Taj je tretman idealan za žene, ali I muškarce koji se tvrdokornih maslnih naslaga nisu uspjeli riješiti vježbanjem ni rigoroznim dijetama.

UltraShape Contour i V3 je super rješenje za neinvazivno oblikovanje tijela. Taj aparat koristi Vertical Dynamic Focus (VDF) pulsni (netermalni) fokusirani ultrazvuk kako bi se trenutačno i trajno uništile masne stanice dajući neinvazivno rješenje za smanjenje lokaliziranih masnih naslaga i obujma tijela bez perioda ležanja. Riječ je prvom klinički dokazanom neinvazivnom rješenju koje daje mjerljive, dugotrajne rezultate oblikovanja tijela bez potrebe za tretmanima održavanja. UltraShape sistem se pokazao sigurnim i učinkovitim u kontroliranim istraživanjima i brojnim drugim objavljenim neovisnim kliničkim studijama.

Bez anestezije, pacijentima se nakon tretmana smanjuje obujam od četiri do čak deset centimetara nakon samo dva tretmana. UltraShape tretman pruža sigurnu i učinkovitu opciju za smanjenje masti, čak i kod tvrdoglavih lokaliziranih neželjenih masnih naslaga. Žene i muškarci su iskusili dugotrajne rezultate u području trbuha, bokova i bedara. Dokazani pulsni (netermalni) fokusirani ultrazvuk za trenutačno, selektivno i trajno uništenje masnih stanica odličan je u borbi protiv celulita.

- Svakako savjetujem da se uz bilo koji od tretmana kombinira i ručna masaža kako bi rezultati bili što bolji i klijentice zadovoljnije. Dakako, zdrava prehrana, puno tekućine i fizička aktivnost su obavezni kako bi tijelo bilo zdravo i automatski se lakše borilo protiv celulita zaključila je Žana Barjaktarević.

Osvojite i vi, drage čitateljice, popust na tretman UltraShape Contourom! Žiri Večernjeg lista i zagrebačkog Lora Derm centra za estetiku lica i tijela nagradit će pet najkreativnijih čitateljica s 200 kuna popusta na tretman UltraShape Contourom, a kreativni nagradni natječaj traje do petka, 3. srpnja 2020. godine.

Sve što trebate napraviti je odgovoriti na pitanje koje se nalazi na kraju ovog članka: Zašto bi baš ti trebala osvojiti popust od 200 kuna na tretman UltraShape Contour aparatom koji trajno uništava masne naslage?

Sadržaj nastao u suradnji s Lora Dermom.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Football news:

World champion-1970 Tostao: Only a hybrid of Ronaldo and Messi can be compared to Pele
Diego Simeone: real get more penalties because of VAR, because they attack more
Wolves again among the top (above Arsenal and Tottenham): include superpowers in the second half, do not carry iron and recover using NASA technology
Nemanja MATIC: There is a great camaraderie at Manchester United. It will be an honor to achieve a lot with this team
17 - year-old Liverpool forward Elliott has signed a professional contract
Inter scored an 18-year-old refugee. In 2016, he sailed to Sicily from Africa on a rubber boat
General Director of the banner of Labor about the player who was hit by lightning: the Dynamics of recovery is positive,it will play