Croatia

Otkazan Geneva Motor Show 2021.!

탐enevski autosalon, Geneva Motor Show, svojevrsni ‘Automobilski Wimbledon’, koji se tradicionalno trebao odr탑ati po훾etkom o탑ujka 2021., ve훶 sada je otkazan…

Korona kriza o훾ito je dublja nego 큄to se moglo pretpostaviti,혻 a to 훶e ostaviti velike posljedice na autoindustriju. Ni큄ta vi큄e ne훶e biti kao 큄to je bilo…

To stoji u priop훶enju Odbora i Vije훶e fondacije ‘Salon International de l’Automobile’ koji su o budu훶nosti Geneva International Motor Show (GIMS), najve훶eg javnog doga휃aja u 힋vicarskoj i objavili:

1. Zaklada ne훶e organizirati GIMS 2021.
2. Ne prihva훶a se zajam grada 탐eneve organizatorima.
3. Predla탑e se prodaja GIMS-a izlo탑benom kompleksu Palexpo SA

Zbog financijskih posljedica otkazivanja GIMS-a 2020 od strane Saveznog vije훶a zbog vi큄e sile kao posljedica pandemije koronavirusa, zaklada zadu탑ena za organizaciju doga휃aja danas je trebala donijeti neke va탑ne odluke u vezi s budu훶nosti GIMS-a.

Odbor i Vije훶e Fondacije odlu훾ili su da ne organiziraju autosalon 2021. godine: Ve훶ina izlaga훾a GIMS-a koji su sudjelovali u anketi izjavili su da vjerojatno ne훶e sudjelovati u izdanju 2021. godine te predla탑u da se GIMS odr탑i 2022.

Automobilski sektor trenutno prolazi kroz te큄ku fazu, a izlaga훾ima treba vremena da se oporave od u훾inaka pandemije. Nadalje, neizvjesno je da 훶e se i sljede훶eg o탑ujka ostvariti uvjeti koji bi privukli vi큄e od 600.000 posjetitelja i 10.000 novinara.

Stoga je bilo potrebno i odgovorno odluku o otkazivanju 탐enevskog autosalona 2021. donijeti ve훶 sada.

Komentari odra탑avaju stavove njihovih autora, ali ne nu탑no i stavove portala Dnevno.hr. Molimo 훾itatelje za razumijevanje te suzdr탑avanje od vrije휃anja, psovanja i vulgarnog izra탑avanja. Portal Dnevno.hr zadr탑ava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog obja큄njenja.

Football news:

PSG asks Barca for Dembele and 80 million euros in exchange for Neymar (El Chiringuito TV)
Kike Setien: I See myself as Barca's coach next season
Disney's tourist Paradise, where MLS and the NBA return: 50+ playgrounds, a lot of children at normal times, cartoon characters everywhere🧞 ♂ ️
Solskjaer on the cancellation of the ban of Manchester City: Let it be discussed by others. It's not my job
Zidane on bale: People try to invent our conflict, but they will not achieve anything. We are United
The transfer window in England will be open from July 27 to October 5
De Jong entered Barca's bid for the match with Osasuna. He missed a month due to an injury