Croatia

Pomogli i vozači: Ručno dignuli Smarta i maknuli ga s tračnica

Vozeći se iza tramvaja u Vlaškoj ulici u Zagrebu u ponedjeljak u 21.30 sati, vozač Smarta nije primijetio radove na tračnicama pa je propao kroz njih i zaglavio. Morali su ga izvlačiti radnici, a u pomoć su priskočili i ostali vozači, kao i naš čitatelj koji nam je poslao fotografije, ali i policajci koji su se našli na mjestu događaja.

POGLEDAJTE VIDEO: 

[video: 1200029 / ]

- Vozač je bio van sebe. Izašao je van šokiran i nije znao što će. Ja sam se zaustavio kako bih mu pomogao pa sam ga uputio da pozove radnike. Došlo je njih 10-ak, kao i policajci, a stala su još dva vozača pa smo svi zajedno automobil ručno dignuli i maknuli s tračnica - kaže nam čitatelj dodajući kako su auto vrlo brzo maknuli s tračnica.

Foto: čitatelj 24sata

Tramvajski promet bio je zaustavljen, kaže nam, na 10-ak minuta dok su vozači automobila pričekali u malom zastoju tri, četiri minute. 

Smart je, dodaje, potpuno uništen te nije bio u voznom stanju. Pukla mu je guma i branik, a nakon akcije vozač je odšetao do obližnje policijske postaje gdje je policija napravila zapisnik. 

- Radnici su bili pomalo bijesni jer im je uništio kocke koje su taman složili, ali i zato što je on, kako su rekli policajci, već treći danas koji je tamo zaglavio - kaže.

Football news:

Mario Gomez, Pizarro, Emre, lomberts and other heroes who finished their careers this summer
Dyer was suspended for 4 matches for a brawl with a fan in the stands
Jorginho is unhappy that he doesn't play enough at Chelsea. Sarri wants to invite him to Juventus
The crazy story of the referee who forgot the rules and gave 16 extra penalties. All because of the new rules of the series
Havertz told Bayer that he wanted to leave. Chelsea is ready to pay 70+30 million euros for it
Spartak-Lokomotiv: who will win?
Raphael Leau on the victory over Juve: All the Milan players fought for every ball