logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Croatia

Preminula mlada žena koja se nakon nesreće borila za život

Treća žrtva nesreće kod Novske umrla je u noći sa subote na nedjelju u Općoj bolnici u Slavonskom Brodu. Liječnici su se borili život 28-godišnjakinje od 7. lipnja ove godine kada je nastradala od kamiona koji je na odmorištu u Novskoj usmrtio dvije učenice iz Dalja.

Kamion naletio na grupu ljudi na autocesti između Novske i Okučana, dvije osobe poginule | Autor: Ivica Galovic/PIXSELL

Ona je u minibuisu putovala za Munchen, išli su u posjet sestrinskoj firmi. Inače je bila djelatnica tvrtke Multinorm iz Gradišta kod Županje, tvrtke koja je proizvodi robote za proizvodnju dijelova za BMW, VW i Audi.

Nažalost put je prekinut na odmorištu Novska, ona i još jedna njena kolegica su nastradale od prikolice tegljača kojeg je vozio Ivo Filipović (60) iz Zagreba. Njih je dvije zadnjim krajem prikolice pokupio pobješnjeli kamion na terasi restorana na odmorištu, a potom je usmrtio dvije učenice.

vozac | Autor: Nikola Cutuk/PIXSELL

Teško ozlijeđene mlade žene prevezli su u Opću bolnicu Nova Gradiška, odakle su zbog težine ozljeda Ivanu prevezli u Opću bolnicu Dr. Josip Benčević, gdje je nažalost umrla. 

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO