logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Croatia

Prosidba na koncertu Sergeja Ćetkovića: Marija je rekla 'da'

U petak, i to na Dan zaljubljenih, kantautor i pjevač Sergej Ćetković (43) zapjevao je neke od svojih najvećih hitova u zagrebačkoj Areni. Koncert je otvorio s pjesmom “Oči nikada ne stare”.

- Dobra večer Zagreb. Dobra večer zaljubljeni ljudi. Sretno oženjeni ljudi. Sretno ne oženjeni ljudi. Večeras smo se okupili u velikom broju fa zajedno proslavimo ljubav. Neka ljubav bude svakog dana. Jeste spremni za jednu romantičnu noć. Ispod sjedišta se nalaze tablete - našalio se Sergej na početku koncerta. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Publika je s bljeskalicama u zraku dočekala i nekoliko idućih hitova među kojima su - “Samo kad bi htjela”, “Ne živim ja”, “25. sat”, 

- Zar nije ljubav samo ono što nam treba? Uhhh... trebala je muzika ići dok skidam sako. Kaže da ostavlja bolji utisak - rekao je Sergej i skinuo satenski sako, a kasnije je skinuo kravatu, svezao čvor, bacio je u publiku i dodao “Tko uhvati, ženi se”

Nakon što je izveo pjesmu “Znaj da moja si”, Sergej je na pozornicu pozvao Juru Brkljaču

- Da barem ja ovakvu publiku imam - rekao Jure, a onda sa Sergejom zapjevao jedan od najvećih hitova “Prokleta bila”.

SERGEJ ĆETKOVIĆ: 'Kćeri znaju da sam faca, ali ne misle da su zbog toga drukčije'

Odmah nakon na pozornicu se popeo nepoznati muškarac. Nekoliko sekundi nakon Sergej je pozvao i Mariju na pozornicu. 

- Zajedno smo deset godina i vrijeme je da započnemo drugo poglavlje života. Marija, hoćeš li se udati za mene - rekao je mladić. Nakon što je Marija rekla “da”, publika ih je počastila gromoglasnim pljeskom. 

Crnogorac često ističe kako su mi supruga Kristina te kćeri Lola i Mila najveće podrške, a spektakl u Hrvatskoj niti one nisu propustile. Inače, na koncertu je bilo oko osam tisuća ljudi.

Sergej će u subotu nastupiti i u splitskoj Spaladium Areni, a koncerti u najvećim hrvatskim dvoranama logičan su nastavak jer je do sada nekoliko puta rasprodao dvoranu Lisinski dok je lani imao uspješnu turneju Jadranom.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Themes
ICO