Croatia

Sin je u vili sam, a kralj blizu u hotelu okružen 'seks odredom'

Sin kontroverznog tajlandskog kralja Rame X  Maha Vajiralongkorna živi u Njemačkoj samo koji kilometar udaljen od svog oca , ali njegov život nije niti malo uzbudljiv kao tatin.

Thailand's King Maha Vajiralongkorn takes part in a procession near the Grand Palace in Bangkok | Autor: CHALINEE THIRASUPA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Mali princ Dipangkorn Rasmijoti (15) sam je u vili s bazenom s pogledom na jezero, okružen sa desetak sluga.  No, on je tu zatvoren i ne može pobjeći.

Konkubine sa vojnim činovima

Njegov otac, kralj (67), već se neko vrijeme samoizolirao u alpskom hotelu s četiri zvjezdice u pratnji harema od 20 konkubina s vojnim činovima. Priča se se da su njegove "seksualne vojnikinje" okupljene u vojnu jedinicu koja se zove SAS -  poput britanskih specijalnih snaga - s istim motom, "tko se usudi pobijedi", piše Bild.

Princ se rodio 2005. godine u Bangkoku, a kralj ga je dobio sa svojom trećom suprugom.

No,  princeza Srirasmi (48) navodno je protjerana nakon što su se ona i kralj razveli 2014. godine. Primila je otpremninu u iznosu od 4,57 milijuna funti, ali se istovremeno morala odreći starateljstva nad sinom. Princ, koji bi nakon oca trebao postati novi kralj, od tada nije imao kontakta s majkom.

Thailand's King Maha Vajiralongkorn takes part in a royal barge river procession along the Chao Praya river in Bangkok
Thailand's King Maha Vajiralongkorn takes part in a royal barge river procession along the Chao Praya river in Bangkok
JAVNOST GA OSUDILA Tajlandski kralj bježi od korone na Alpe: Napravio si je harem

Inače, kralj vrijeme provodi u Njemačkoj gdje je od ožujka sa svojom svitom od preko 100 osoba zaposjeo podalpski hotel Sonnebichl u Garmisch-Partenkirchenu. 

Thai king resides in luxury hotel in Garmisch-Partenkirchen | Autor: Steffi Adam/DPA/PIXSELL

Specijalno za kralja i njegovu pratnju, u koju spada i harem s najmanje 20 žena, lokalne vlasti su izdale specijalnu dozvolu za smještaj u hotelu koji je u vrijeme pandemije  zatvoren za turiste kao i ostali hoteli u Europi.

Football news:

Barcelona can exchange defender Mbwambo winger to See the manger. They are 18 years old
Manchester United refused to extend ighalo's loan until the end of the season. The player must return to Shanghai
Levchenko about dinner in a restaurant in Amsterdam: you put the Plates on a tray yourself, the distance with the waiter is 1.5 m
Ex-Moscow midfielder Krunich: In Europe, everything looks beautiful, but this is not quite true. There is no soul there, but Russia has one
Kiknadze says that he is a club. But the club is a team, and the rest is transient. Boris Ignatiev about the CEO of Loco
Inter is ready to sell Icardi to PSG for 55-60 million euros. In Paris, he is offered a salary of 10 million a year
Leipzig completely annihilated Mainz