logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Croatia

TALIJANSKI MEDIJI: ‘Sprema mu se transfer života, on će nositi igru Vatrenih’

Da je Hrvatska leglo ne onoga 큄to je biv큄i predsjednik dr탑ave isporu훾io혻u Izraelu, nego Bogom danog talenta niklog iz dinarskog genotipa zna ve훶 훾itav svijet koji nam se ne prestaje diviti. Barem u sportu.

Pogled na vezni red hrvatske nogometne reprezentacije izgleda zaista stravi훾no – Modri훶, Rakiti훶, Brozovi훶, Kova훾i훶, Vla큄i훶, Badelj, i zvijezda dana Mario Pa큄ali훶.

Ba큄 su se o njemu raspleli jezici na susjednoj 훾izmi혻gdje je kao igra훾 Chelsea na posudbi u Atalanti.

Talijani prenose kako 훶e ga vodstvo Atalante poku큄at zadr탑ati. Puka statistika (60 nastupa zabio je 12 golova i upisao devet asistencija) ne otkriva koliko je Pa큄ali훶 zapravo va탑an kota훾i훶 Giana Piera Gasperinija koji je u uzvratnoj utakmici Lige prvaka nenadano nadmudrio Bjelicu.

Pa큄ali훶 je u Atalantu stigao u srpnju 2018. na dvogodi큄nju posudbu iz londonskog kluba i sjajno se sna큄ao u redovima 쏬a Dee.

쑧똵je큄, zaboravi na to da 훶e큄 oti훶i negdje drugdje, razumije큄 li?, navodno je trener Atalante Gian Piero Gasperini rekao Vatrenom, prenosi La Gazzetta dello Sport.

Za razliku od nekih na큄ih nogometa큄a, sa훾uvaj Bo탑e da smo zluradi, Pa큄ali훶 nema problema s formom, nema problema s neigranjem ve훶 je naprosto na visokoj razini u kontinuitetu, i pitanje je samo kako ovog izvrsnog nogometa큄a uklopiti u postoje훶u 큄ablonu jer 훶e njegovo doprinos reprezentaciji zasigurno biti nemjerljiv. Uz Vla큄i훶a, Roga, Mora, Brekala, Pa큄ali훶 bi mogao biti klju훾 generacije koja 훶e se za tri godine uputiti u obranu naslova u Kataru, gdje 훶emo se vjerujem na훶i.

Prema pisanju talijanskih medija Atalanta 훶e aktivirati od큄tetnu klauzulu u iznosu od혻15 milijuna eura.

쏹vjerili su ga da 훶e kvalitetan iskorak u karijeri do훶i samo preko Atalante i bio je to sjajan potez za njega. Danas je jedan od najboljih u Serie A, budu훶i nositelj reprezentacije jer Modri훶 i Rakiti훶 vi큄e nisu djeca, navodi slavni sportski list iz Italije.

Pa큄ali훶 je 훾lan Chelsea od 2014. godine, a prije Atalante bio je na posudbama u Elcheu, Monacu, Milanu i moskovskom Spartaku.

Komentari odra탑avaju stavove njihovih autora, ali ne nu탑no i stavove portala Dnevno.hr. Molimo 훾itatelje za razumijevanje te suzdr탑avanje od vrije휃anja, psovanja i vulgarnog izra탑avanja. Portal Dnevno.hr zadr탑ava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog obja큄njenja.

Themes
ICO