logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Croatia

Uzuni, dva gola u dvije minute! Dobra Istra pala u zimski san...

Lupat će se po glavama Istrijani od Zagreba do Pule. Sat vremena su vrhunski obuzdavali jalovu Lokomotivu i bili bolja momčad, a onda sve prosuli u samo dvije minute. Istra je kod Lokosa pala u dvominutni zimski san, a Myrto Uzuni postao junak večeri u Kranjčevićevoj.

Bila je to prva utakmica 22. kola Prve HNL, a riješena je u ove dvije brze epizode...

1-0 Uzuni (63') ... kiks pulske obrane, Myrto Uzuni je ostao posve sam na Istrinom 'petercu' nakon Karačićevog slobodnjaka zdesna pa mirno, kao na lakšem treningu, desnicom poslao loptu u mrežu iza Čondrića.

2-0 Uzuni (66') ... korner s desne strane, malo 'glavometa', a Istrani su opet 'na pauzi' pa im Uzuni u dvije minute trpa dva gola, ovaj put glavom sa dva-tri metra od gol-crte!

Lokomotiva se mučila daleko više nego što je planirala, ali osvojila je ta tri 'unaprijed upisana' boda i ostaje u najozbiljnijoj mogućoj kandidaturu za europski plasman.

Istra je u grozničavoj borbi za opstanak, a u takvoj si priči dečki Ivana Preleca ni u kojem slučaju ne smiju dozvoljavati 'odlaske na trominutne pauze' kakav su imali u petak u Zagrebu.

Themes
ICO