Croatia

VIRUS UŠAO U BOLNICU Zaraženo 15 liječnika, sestara i čistačica, epidemija se razbuktala nakon svadbe

훻ak 15 zaposlenika bolnice u Po탑egi zara탑eno je koronavirusom nakon 큄to su na preglede na plu훶ni odjel i neurologiju primljena dva pozitivna pacijenta.

Zara탑eni su lije훾nici i medicinske sestre te dvije sprema훾ice s tih odjela, potvrdio je ravnatelj Op훶e bolnice u Po탑egi 탐eljko Glavi훶 u subotu za RTL.

Najnoviji rezultati uzetih briseva govore o 63 ukupno zara탑ena u Po탑egi, od 훾ega 15 iz tamo큄nje bolnice.

쏪edna je bolesnica 25. lipnja s te탑om neurolo큄kom bolesti bila na vi큄e pregleda. Tad se zarazilo nekoliko na큄ih djelatnika. Na plu훶nom odjelu pak jedan bolesnik sa te탑om upalom, koji je lije훾en na odjelu, tako휃er je pozitivan, ka탑e ravnatelj za RTL.

Petero zara탑enih zadr탑ano je na bolni훾kom lije훾enju, a ravnatelj uvjerava kako bolnica normalno funkcionira.

Epidemija se u Po탑egi najprije razbuktala zbog obitelji koja se vratila iz Njema훾ke, a kasnije i druge obitelji koja je bila na svadbi u Zagrebu na kojoj je zara탑eno 30-ak osoba diljem Hrvatske.

ALARMANTNO STANJE U REGIJI! U Sloveniji 30 novozara탑enih, u BiH 훾ak 218 novi slu훾aja!

Komentari odra탑avaju stavove njihovih autora, ali ne nu탑no i stavove portala Dnevno.hr. Molimo 훾itatelje za razumijevanje te suzdr탑avanje od vrije휃anja, psovanja i vulgarnog izra탑avanja. Portal Dnevno.hr zadr탑ava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog obja큄njenja.

Football news:

Massimo Moratti: The owners of Inter have everything they need to bring Messi
Gagliardini on the match with Shakhtar: They are strong, but Inter is determined
The President of Atletico Madrid on the departure of the Champions League: Not our night. They were lucky to score twice, we have a good team
Defender Lyon Of Marsal: We are thinking about reaching the final of the Champions League. We have a great chance of winning
Willian: Arsenal is one of the biggest clubs in the world. I'm here to collect trophies
Rivaldo: Messi will meet with his successor, Lewandowski. Who will go to the semi-finals of the Champions League, the best in the world
Habib: In the final of the Champions League will play PSG and Manchester City