Croatia

Zdravko Mamić iz Međugorja: Ja sam navijač Crvene zvezde

– Ne želim Zvezdu protiv sebe, želim Zvezdu pored sebe. I neka Zvezda napreduje, ja sam njihov navijač i navijač svih klubova s ovih prostora.

Zdravko Mamic
Zdravko Mamic
Foto: Dejan Rakita/PIXSELL

Pogledajte galeriju 1/5

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić u Međugorju se osvrnuo na aktualne događaje. Mamić je uvjeren da će Dinamo obraniti naslov prvaka i iduće sezone igrati Ligu prvaka, a zatim se osvrnuo na HNL.

MLAĐA 28 GODINA Ona je bila Saračeva ljubav: Došla je konobariti pa ukrala njegovo srce...

– Hrvatska liga napreduje, što je fenomen koji ne mogu objasniti. Tamo nema novca za ovo piće koje sada pijemo. Divim se tim sportskim radnicima i kako opstaju bez ikakvih sredstava. 

Da igraju Dinamo i Crvena zvezda, tko bi pobijedio?

– Jasno sam i javno rekao da ne bih želio da Zvezdu izvučemo u Europi. Ne želim Zvezdu protiv sebe, želim Zvezdu pored sebe. I neka Zvezda napreduje, ja sam njihov navijač i navijač svih klubova s ovih prostora. Utakmica Dinama i Zvezde bila bi neizvjesna, odlučivale bi nijanse.

Ante Rebić
Ante Rebić
SVAKA ČAST Sjajan potez Hrvata odjeknuo u svjetskim medijima: 'Nije zaboravio svoje korijene'

Govorio je i o kritičarima.

– Puno puta sam pokazao da ne gledam svoj interes nego da podmećem svoja široka leđa za interese Dinama. Mene možete gaziti koliko hoćete, ali kad krenete na Dinamo, ja nemam kočnice i uvijek ću reagirati. Sjećam se kad sam za vrijeme rata putovao u inozemstvo, govorio da sam Hrvat. Ljudi nisu imali pojma pa bih rekao da je to bivša Jugoslavija. Znali su za Jugoslaviju, ali su govorili: "To su idioti, ubijaju se, kolju se." Ali kad bismo došli do Šukera i Bobana, onda su znali o čemu pričamo – rekao je Mamić.

Football news:

Tottenham will play the 1st match with Dynamo in London, the second-in Zagreb
Alaba held talks with Al-Khelaifi. PSG are ready to guarantee him a place in the center of midfield, Real Madrid-no
Font about Bartomeu's arrest and searches: A day of sadness for Barca fans. Another example of suicidal behavior from the club
Liverpool need a winning streak if they want to get into the top 4. Wijnaldum about the Premier League
Shaw could be punished for speaking about the referees after the Chelsea game. He said that VAR told the referee to award a penalty against the Blues
City and Opta argue over Guardiola's wins - a 5-match gap. Just a statistical company does not take into account the penalty shootout
Pep Guardiola: The best team in Europe is Bayern. The best in England is Liverpool. They are the champions