Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Vermoedelijke huurder overleden bij brand in opslagloods Powisistraat

GFC NIEUWSREDACTIE – Tijdens de nablussingswerkzaamheden van een verwoestende brand die donderdagnacht plaatsvond in een loods aan de Powisistraat in Suriname, heeft de brandweer een tragische ontdekking gedaan: het stoffelijk overschot van een persoon, vermoedelijk de 50-jarige huurder van de bewuste loods, die naar verluidt in het pand woonde.

De loods, die naar verluidt werd gebruikt voor de opslag van bouwmaterialen volgens buurtbewoners, was stevig beveiligd met een roldeur en een daarachter geplaatste ijzeren deur.

Omstanders getuigden volgens Waterkant van het horen van hulpkreten van de man tijdens de brand, maar de beveiligingsmaatregelen maakten het onmogelijk om snel toegang te krijgen tot het pand.

De Surinaamse brandweer was genoodzaakt om beide deuren open te snijden om de loods te betreden en de brand te bestrijden.

Tijdens het blussen ontdekten ze het zwaar verkoold lichaam van de vermoedelijke huurder, dat vervolgens voor verdere onderzoekswerkzaamheden werd overgebracht naar de lijkenwagen.

De exacte oorzaak van de brand blijft vooralsnog onbekend, en het onderzoek naar dit tragische incident zal worden voortgezet.