Montenegro
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Pljevlja: Policija otkrila plantažu sa 117 stabljika marihuane

Pogledajte i

Posle postavljanja odborničkih pitanja predsjednica lokalnog parlamenta je saopštila da je na osnovu odredaba člana …

Pljevaljske Novine Društvo 91 Pregledi

„Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ – Odeljenja bezbjednosti Pljevlja su lišili slobode jednu osobu zbog krivičnog djela omogućavanje uživanja opojnih droga, dok su u drugoj aktivnosti otkrili zasade sa 117 stabljika marihune“, saopšteno je iz Uprave policije.

„Pljevaljska policija lišila je slobode A.Dž. (39) iz Pljevalja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga, a koje je izvršio na način što je nabavio marihuanu i omogućio uživanje te opojne droge S.S. (27) iz Pljevalja. Protiv S.S. je podnijeta prekršajna prijava zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga“, navode iz policije.

Službenici Odeljenja bezbjednosti Pljevlja su u drugoj polovini mjeseca septembra preduzimajući mjere i radnje na suzbijanju tzv. „ulične“ distribucije narkotika zaplijenili određenu količinu opojnih droga marihuane, hašiša i amfetamina i po tom osnovu krivično i prekršajno procesuirali šest lica, od kojih su dva lica lišena slobode zbog izvršenih krivičnih djela.

Takođe, policija u Pljevljima je locirala i pronašla na određenoj lokaciji planatažu opojne droge marihuane, sa koje su izuzeli 117 stabljika marihuane. U vezi navedenog u toku su izviđajne mjere i radnje u saradnji sa državnim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici“, navode iz policije.

Izvor-rtvnk